A lelke mélyén minden nő kozmetikus?
Figyelt kérdés
Miért van az, ha egy nő ismerősöm meglát rajtam egy pattanást, vagy mitesszert, akkor mindent hátrahagyva, élete fő céljának tekinti azt kinyomni? Ti is tapasztaltatok ilyet? kb a női ismerőseim 80%-a ilyen. (Már gondolkodtam hogy pattogtatós csomagolópapírt veszek nekik, talán az leköti az ezirányú frusztrációjukat.)2013. aug. 6. 16:18
1/10 anonim válasza:
Bennem inkább a szadista hajlam teng túl, nem a kozmetikusi. :) Egyébként a pattogtatós csomagolópapír fantasztikus találmány.
2/10 anonim válasza:
:-D
Én nem vagyok tipikus nő (vásárlás, öltözködés és szórakozás téren), de ez rám is igaz. :-)))
3/10 anonim válasza:
Rám ez nem igaz. De anyukámra igen...
4/10 anonim válasza:
Fúj hát én nem akarnám senki pattanásait nyomkodni. :D Viszont engem is nagyon zavar egy fehér gennyes pattanás. Szóval engem a látványa idegesít, nem a rejtett kozmetikus énem. (ami nem hiszem, hogy van :))
5/10 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, nem szoktam senkit, csak magamat nyomkodni, de kifejezetten zavar, ha valakinek ápolatlan a bőre.
6/10 anonim válasza:
En is csak magamnak nyomkodom maximum, mert egyebkent undorit a mase, bocsi. A mitesszer meg hagyjan, de a nagy feher pattik pfoeee
7/10 anonim válasza:
Hát én nem nyomkodnám mások pattanásait, azt biztos. Egyszer nagyanyám kinyomatott velem valami gusztustalanságot a hátán... rémes volt. Nem nyúlkálok mások gennyeihez, ha nem muszáj.
8/10 anonim válasza:
Eszem ágában se lenne más ragyáit fogdosni, nyomkodni, soha nem éreztem rá késztetést.
9/10 A kérdező kommentje:
Igazából inkább mitesszerre vonatkozik, pattanásom szerencsére már régóta nincs. A válaszokból ítélve csak az én ismerőseim "elvetemültek" ilyen nagy arányba. Köszönöm az őszinte válaszokat, mindenkinek jár érte a + pont.
2013. aug. 6. 23:17
10/10 anonim válasza:
Mert jó érzés, hogy ott van valami kis csúnyaság, dolgozol rajta, majd eltúnik.....:) Ez egy kisebb teljesítmény.... :)
Mondjuk én csak a páromét nyomkodom, más férfi ismerősömnek nem mondanám, mert szerintem ez azért intim dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!