LIA iskola (kozmetikus szak) velemeny?
21 eves vagyok utolso lehetosegem a nappali kepzesre.Liaba szeretnek jelentkezni kozmetikus szakra...erdeklodnek hogy a gyakorlati hely milyen ha egyaltalan van? az oktatas es a kornyezet mennyire szinvonalas?
valaszokat elore is koszonom :)
A LIA-t felejtsd el, az OKJ iskolák talán legrosszabbika! Oda csak hülyülni lehet bejárni, a tanárok egyszerű szakemberekből állnak, akiknek gőzük sincs arról, hogy mi a jó oktatás. Az órák 90%-a beszélgetésekből meg facebookozásból állnak. A legnagyobb pofátlanság az egészben, hogy már sokadik éve engedik egy ilyen iskolának a futtatását, hogy továbbra is becsapják az embereket ilyen színvonallal, ráadásul állami pénzen. A honlapjuk végtelen egyszerűségéből már alapból látni, hogy itt nem lehetnek akkora igények, az ott közzétett vélemények meg a vicc netovábbjai. Melyik normális iskola honlapján látni a marketing e végtelenül ostoba megoldását? Semelyiken. Mellesleg azoknak a véleményeknek a nagy többsége tuti, hogy csak "lefizetésből" állnak, pár véleménynél szerintem nem is létező ember nevével is írtak magukról pozitív véleményt. A főoldalon megjelenő marketingvideó is színtiszta hazugság.
A kozmetikus szakma manapság amúgy sem ér sokat (kivéve, ha van protekciód vagy népszerű ember vagy), de ebben az iskolában maximum az alapok alapját tanítják meg, amivel remélem nem kell ecsetelnem, hogy milyen szaktudással jössz ki a végén, ami által az elhelyezkedés és a kuncsaftok megszerzésének esélye egyenlő a nullával.
koszi a valaszt !
Tudnal nekem mondani oolyan iskolat ahol meg 21 evesen be lehet iratkozni es minosegi az oktatas?
Van meg a hajtan suli de az hiaba ( allami tamogatott , elsoszakmas vagyok) egy evre 40.000 es ez csak az oktatas..sok egyed kiadas van meg meg szalont keresni es oda is fizetni..
nincs egy iskola ahol kevesebbert lehet tanulni.. :s
Sziasztok, én jelentkeztem ugyan úgy a kozmetikus képzésre:/
De most ahogy így utána olvastam az iskolának kezdem megbánni. Mert eddig senki sincsen róluk jó véleménnyel :/ :SSS
Remélem a jelentkezésemet lehet még érvényteleníteni. Szerintetek ???
Szerintem kijelentkezni ki lehet de a regisztrációs díjadat biztosan nem fogják visszaadni..
Mennyi volt a regisztrációs díj?
Ha a Liabol kijelentkeznél hova iratkoznál be?
Van már másik suli amit kinéztél magadnak?
Az egyik ismerősöm ebben az évben végzett ott kozmetikusként és már van állása egy szalonban. Én is szeretnék jelentkezni kozmetikus szakra, ezért kikértem a véleményét. Ő is azt mondta, hogy nem valami komoly az oktatás, de tudott vele állást találni, az alapokat megtanulta és most már a vendégkörét próbálja kialakítani. Néztem több iskolát is, de sajnos nekem azokra nincs elég pénzem és engem is szorít az idő (20 éves vagyok), úgyhogy egyelőre ez marad.
Egyébként a budapesti képzésre jelentkeznél? Nappalin vagy estin?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!