Ha most ennyire nyomatják a női egyenjogúságot, akkor miért nem látok több női katonát és női építőmunkást?
Amiért a férfiak is egyenjogúak a nőkkel, mégsem látsz több takarítóférfit, férfi kozmetikust, vécésbácsit vagy épp rúdtáncos férfit. Pedig egyenjogúak.
Egyébként ha már nagyon a munka szemszögéből közelíted meg a dolgokat, akkor miért két olyan pályát hoztál fel példának, ahová kb. nulla agykapacitás kell?
Bár a kérdés régi, hátha még olvasod a választ.
Nő létemre katona akartam lenni, de a szemem sajnos nem elég jó hozzá. Mikor ezt megtudtam elkeseredettségemben (nem tudtam akkor milyen szakmát válasszak) megkértem a sógoromat, vigyen be oda ahol ő dolgozik (épitőipar-ő amolyan kisfőnök). Többszöri kérésemre is csak az volt a válasza, hogy nőket nem vesznek fel... Hát sajnos ezért
(U.i.: most sem ép fodrász vagy manikűrös vagyok. Sikerült rendészeti területen elhelyezkednem)
Ez azért van, mert a katonaságnak és az építkezéseknek semmi köze a jogalkotmányhoz, vagyis az egyenjogúsághoz. Ezzel az erővel én is kérdezhetném, hogy a férfiak miért hangoztatják hogy magasabb jogúak akarnak lenni a nőknél ha még egyetlen férfit sem láttam szülni csak nőt?
Mert a szülésnek sincs köze az egyenjogúsághoz. Az pedig már régen rossz, ha a katonaságot és a háborút mint gyilkolászást előnynek, vagy magasabb rangúságnak hiszed. Csak az háborúzik aki primitív marha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!