Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha most ennyire nyomatják a...

Ha most ennyire nyomatják a női egyenjogúságot, akkor miért nem látok több női katonát és női építőmunkást?

Figyelt kérdés

2013. júl. 29. 13:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%

Amiért a férfiak is egyenjogúak a nőkkel, mégsem látsz több takarítóférfit, férfi kozmetikust, vécésbácsit vagy épp rúdtáncos férfit. Pedig egyenjogúak.

Egyébként ha már nagyon a munka szemszögéből közelíted meg a dolgokat, akkor miért két olyan pályát hoztál fel példának, ahová kb. nulla agykapacitás kell?

2013. júl. 29. 17:03
 12/16 anonim ***** válasza:
80%
Te is egy unintelligens paraszt vagy, kérdező...atya gatya. Nekünk, nőknek is van büszkeségünk, én pl fejbe lőném magam, ha arra szorulnék, hogy a párom tartson el.
2013. júl. 29. 18:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Építőmunkás? A legtöbb ápoló NŐ, és sok osztály van, ahol egész nap forgatni kell a betegeket. Vagy a csecsemő gondozók, óvónénik, akik szintén egésznap gyereket emelgethetnek. Ha férfi egyenjogúság van, miért nincs több óvóbácsi, vagy ápoló (nem beteghordó, ahhoz nem kell semmit tanulni)??
2013. júl. 30. 00:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Na most aztán bizonyítottad,hogy milyen szinten vagy,ugyanis én tö normális stílusban írtam választ,te meg körülbelül itt elkezdtél bunkózni. Hát ennyit a férfiakról.EZért vagyok a nők mellett.
2013. júl. 30. 00:56
 15/16 anonim ***** válasza:

Bár a kérdés régi, hátha még olvasod a választ.

Nő létemre katona akartam lenni, de a szemem sajnos nem elég jó hozzá. Mikor ezt megtudtam elkeseredettségemben (nem tudtam akkor milyen szakmát válasszak) megkértem a sógoromat, vigyen be oda ahol ő dolgozik (épitőipar-ő amolyan kisfőnök). Többszöri kérésemre is csak az volt a válasza, hogy nőket nem vesznek fel... Hát sajnos ezért

(U.i.: most sem ép fodrász vagy manikűrös vagyok. Sikerült rendészeti területen elhelyezkednem)

2013. nov. 26. 16:01
 16/16 anonim válasza:

Ez azért van, mert a katonaságnak és az építkezéseknek semmi köze a jogalkotmányhoz, vagyis az egyenjogúsághoz. Ezzel az erővel én is kérdezhetném, hogy a férfiak miért hangoztatják hogy magasabb jogúak akarnak lenni a nőknél ha még egyetlen férfit sem láttam szülni csak nőt?

Mert a szülésnek sincs köze az egyenjogúsághoz. Az pedig már régen rossz, ha a katonaságot és a háborút mint gyilkolászást előnynek, vagy magasabb rangúságnak hiszed. Csak az háborúzik aki primitív marha.

2014. szept. 4. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!