Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A pestiek utálják a vidéki...

A pestiek utálják a vidéki lányokat?

Figyelt kérdés
-
2013. júl. 29. 09:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
44%

:) Köszi a javítást, látszik vidéki vagyok....

Értem, de nincs annyi vidéki, aki megváltoztathatná Budapestet. Ott a falusi is felveszi a pörgős életet, még akkor is, ha nehezére esik.

2013. júl. 29. 10:03
 12/28 anonim ***** válasza:
Ja, és a kérdés úgy szól, hogy a pestiek, és nem a budapestiek...:)
2013. júl. 29. 10:10
 13/28 anonim ***** válasza:
14%

Ha a tanyasi bácsi a Trabijával szerencsétlenkedik az körforgalomban az kisebb városban is valakiből ellenérzést vált ki.

Budapestre legtöbben ma munka miatt költöznek, emiatt hallottam panaszokat, hogy a köcsög vidéki elveszi a munkát előlünk. Na de a köcsög vidéki vidéken meg éhen halna.. persze erre az a válasz, hogy ott a föld, termeljen. Na de ahhoz is pénz kell, és megvenni sem fogják tőle.

2013. júl. 29. 10:20
 14/28 anonim ***** válasza:
81%

# 13/13 Időpont ma 10:20 te jó ég.... én vidéki vagyok, mégse tudnék földet termelni a panel második emeletén :D

én ugy vettem észre hogy a fővárosiak egy kissé (nagyon) beképzeltek arra hogy fővárosiak... pl minap Pesti busszal jöttem haza (50km a főváros) és a buszon volt egy család aki gondolom nyaralni jött le a rokonokhoz.. és teljesen ki volt készülve hogy hát ő ezt nem birná megszokni meghogy nincs éjszakai busz járat meg íyg meg úgy meg amúgy... gondoltam is magamba hogy nah mi esz ha megtudja hogy gyalogolni kell hazafelé, mert a helyi járat már nem jár késő délután :D :D

2013. júl. 29. 10:35
 15/28 anonim ***** válasza:
87%
A vidékiek jobb fejek! Nyíltabbak, nem beképzeltek! Ha vonattal megyek valahova, és nem pesti az útitárs a kabinban, biztos, hogy végig beszélgetjük az utat, aztán persze mindenki megy a saját dolgára! :) Első látásra abszolút nem megállapítható, hogy valaki vidéki-e vagy nem de 3. szóra igen! :)
2013. júl. 29. 11:06
 16/28 anonim ***** válasza:
79%

Én pesti vagyok,de nem utálom őket.

Az külön szimpatikus,hogy vidéken bárkinek köszönsz,az visszaköszön :D

2013. júl. 29. 11:21
 17/28 anonim ***** válasza:
89%
Én meg ettől az egész főváros vs. vidék csatától kivagyok és nem is látom értelmét. Bunkó, tirpák emberek mind a két helyen vannak. Azt meg végképp utálom, mikor valaki játssza az eszét, hogy ő nem bírna ki egy napot sem vidéken, mert ott mindennap disznóvágás van. WTF?? (ez megtörtént eset, az egyik ismerősöm ezen nyafizott). Életemben nem voltam még disznóvágáson és "vidéki" vagyok (Pesthez közel, 45 km-re)...
2013. júl. 29. 12:18
 18/28 anonim ***** válasza:
Nme utálom a vidéki lányok, meg úgy alapvetően a vidékieket sem, csak azokat, akiken messziről látni, hogy azok.
2013. júl. 29. 13:06
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi vagyok, mi ihlette ezt a kérdést:D

Való igaz, vannak olyan emberek, akiket én is kapásból kiszúrok, hogy "ezek tuti vidékiek". De ebbe nincs semmi rosszindulat, csak a viselkedésük alapján meglehet állapítani. Természetesen van kivétel is bőven... De, hogy bármiért is utálni kellene azt, aki vidéki?? Baromság.

2013. júl. 29. 13:31
 20/28 anonim ***** válasza:
71%

Én pestiként csak azokat a vidékieket utálom, akik feljönnek Bp-re, de közben ócsárolják a pesti mentalitást, embereket, meg vádaskodnak össze-vissza.

Az egyik díszpéldánnyal a metrón találkoztam. kb. az történt, hogy elkezdett egy balhés nem ma barnult társaság vegzálni egy ázsiai férfit (köv. megállóban ki is lökdösték), és mikor a fia (5-6 éves) megkérdezte tőle, hogy miért nem csinált senki semmit, a nő elkezdte, hogy "Hát ez Pest, itt senki nem segít senkinek". Majdnem visszakérdeztem, hogy bakker, akkor miért nem szóltál te, ha annyira nagyra vagy azzal, hogy vidéki vagy, és te mindig segítesz másoknak?...

Ezen kívül azokat a vidékieket nem bírom még, akik nem tudnak viselkedni és akiknek rémes a helyesírásuk. Félreértés ne essék, nem mondom, hogy minden vidéki ilyen, mert nem az, és rengeteg vidéki ismerősöm van, akit imádok.

2013. júl. 29. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!