Ki mit gondol a helyzetemről?
26 éves férfi vagyok,számtalanszor előfordul olyan eset hogy nevetség tárgya leszek,ellenszenvet,megvetést látok egyes embereken,a miértje pedig a figyelemzavarom,néha tényleg olyan dolgokat elbaltázok ami másnak napi rutin,ügyetlenkedek,értetlenkedek,mintha nem hallanám vagy tudnám elsőre értelmezni az információkat,igazi bamba ember tudok lenni.Erre rátesz egy lapáttal ha szorongok,akkor egyenes katasztrófa.
Amiért elszomorodtam,hogy ma a recepción kifele jövet megint nem tettem meg amit a hülye szabályok ott nálunk megkövetelnek,ma ugyan csak befelé menet röhögtek ki,de ma este szerintem csak jó kibeszélni valót szolgáltattam az biztonságiaknak.Ilyen esetekben persze jön a nyomorék,ostoba és társai jelző.
Várom a véleményeket,remélem valaki tud néhány jó szót mondani,még ha erre nehéz is.
Én is hasonló cipőben járok, amihez csak egy kis közöm is van az tönkre megy, és ez már a kezdetektől így van, olyan, mintha el lennék átkozva, és már kezdek beletörődni a sorsomba. Kicsit paranoiás is vagyok, én is mindig azt hiszem, hogy biztos rólam beszélnek, rajtam röhögnek, persze ez az önbizalomhiányomból is adódik.
Azt tanácsolom, hogy minden reggel vedd be a leszarom tablettát, nem biztos, hogy minden helyzetre hatásos, de nem tölthetjük az egész életünket azzal, hogy minden egyes cselekedetünket boncolgatjuk, a hibáinkat keressük, és hogy ez most ciki volt-e vagy nem.
ne vedd ennyire a szívedre komolyan mondom nem ér annyit az egész, ilyen vagy pont.
én is dettó ilyen vagyok, mindenki azzal jön h szórakozott" és lassú" vagyok, eleinte próbáltam változni meg vért izzadva megfelelni, de áhh inkább gondoljanak amit akarnak ez vagyok én és így jól érzem magam!!!
Horoszkóppal nem törődök.
Én sem akarok jogosítványt,elégtelen volna a koncentrációm éles helyzetben,ráadásul ha megnézzük milyen agresszív autósokkal kerülhetünk szembe...
Sajnos nehéz túl lendülni mindezen a leszarom tablettával,nem azért mert mások megvetnek,hanem mert szeretnék jobb(normálisabb)lenni,nekem ez így rossz,bár tudom hogy változni nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!