Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van 1 fiú barátom, akivel...

Van 1 fiú barátom, akivel nagyon jóba vagyok, de ő már nem barátként gondol rám, mit tegyek?

Figyelt kérdés
sokszor chateltünk, de 1 idő múltán valahogy megváltozott és nem akart velem beszélni, aztán nagy nehezen elmondta, h az a baja, h ő már többet érez irántam mint puszta barátság, de nem akar hülyeséget csinálni, ő 20 én meg 14, nem akarom elvesziteni!!!
2013. jún. 25. 16:58
 1/8 anonim ***** válasza:
57%

Beszéld meg vele, hogy próbaáljonnmeg barátként viselkedni veled, mert te nem akarsz változást a kapcsolatotokban. Meg kell értenie:)

( ha hasznos a válaszom zöldet légyszi, nagyon le vagyok pontozva:( )

2013. jún. 25. 17:07
 2/8 anonim ***** válasza:
tőlem kaptál egy zöldet :)
2013. jún. 25. 17:09
 3/8 A kérdező kommentje:
de a fiú nekem is bejön, és hát nem tom miért, de ha látok 1 szerelmes párt, nekem mindig ő ugrik be, és hiányzik, h olyan ritkán látom, és h nem lehetek vele, am köszi :)
2013. jún. 25. 17:13
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
20 éves... majd jól megdug aztán kidob.. 18 éves vagyok, tudom hogy megy ez:) a 14-15 éves lányokat a legkönnyebb kihasználni
2013. jún. 25. 17:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Ő rendes fiú, és nagyon komoly, sohasem csinálna olyat velem, de látom vannak hülyék is a világon, tudod a lányokat nem csak arra lehet használni, vannak még komoly fiúk is, akik nem játszadoznak, és ő ezek közzé tartozik!!!!!
2013. jún. 25. 17:24
 6/8 anonim ***** válasza:
ezt majd mond miután kihasznált:)
2013. jún. 25. 17:27
 7/8 belbolyhocska válasza:

Sosem tudhatod mi lenne ha. Tegyük fel, ha megkapna, lehet hogy utána leszarná a fejed. Csak addig rendes. Persze ez nem biztos.. Az első válaszolónak pedig nem sértősből, de belegondoltál abba mit írtál?

Nem kérheti azt, hogy próbáljon másképp állni a dologhoz... ha szeretsz valakit nem tudsz rá barátként nézni, akárhogy is kérnek ennek ez a rendje. Gondolj csak bele, ha te beleszeretnél valakibe és megkérne, hogy gondolj rá barátként menne? Nem hiszem.

Az pedig már megint csak nem barátság, ha csak az egyik akarata érvényesül, a másik meg szenved, mert egy érzelmi szemetes lett belőle.

Magára a kérdésre nehéz választ adni. Én próbálnék kevesebbet találkozni vele, hátha az felejtet egy kicsit. Esetleg ha összejönnétek és nem menne, kár lenne a barátságért főleg, hogy téged csak beleerőltetne egy kapcsolatba, amit igazán nem is akarsz, csak sajnálatból belemész.

Ha nemet mondassz, lehet, hogy elveszíted.

Nagyon gondold át mit lépsz, mindkét esetben benne van, hogy elveszítheted. Sajnos mi nem dönthetünk helyetted. Kitartást, remélem jól döntessz!

2013. jún. 25. 17:59
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszokat, főleg az utolsót :)
2013. jún. 26. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!