Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tehetek, hogy a fiu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, hogy a fiu baratom, ne csak baratkent tekintsem ram?

Figyelt kérdés

Jol el vagyunk egymassal, mostanaban egyre tobbet beszelgetunk, ha haverokkal egyutt talalkozunk akkor mindig keresi a tarsasagomat. Es szeret beszologatni , nem durvan, de asszem szereti, ha felmergesit vele. :)

De szeretnem, ha tobb is lenne a dologbol. Mit tehetnek, hogy ezt eszrevegye? Milyen jeleket adjak neki, hogy egyertelmu legyek, de megse kozonseges?

Azt ne mondjatok, hogy mondjam meg neki, mert az sose valt be eddig. Koszi

2012. ápr. 5. 20:12
 1/6 ASOT ***** válasza:
100%

:)

Amennyiben tetszel neki, akkor neked nincs nehéz dolgod mert te vagy a lány! :)

Mondj valami olyat neki, hogy nincs kedve elmenni veled holnap sétálni a ....milyen parkba vagy szép helyre mert szeretnél elmenni de nincs kivel...

Ha ez kevés akkor mozdulj rá, simulj hozzá, próbáld simogatni...

Ha egyik sem...akkor légy kemény menj oda lökd a falhoz vagy le a székre és csókold meg!

2012. ápr. 5. 20:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Feküdj az ágyába széttárt lábbal, meztelenül, érteni fogja a célzást.
2012. ápr. 5. 20:23
 3/6 A kérdező kommentje:

Koszonom elso valaszolo, az a gond, hogy volt mar, hogy hivtam, es el is jott, jol is ereztuk magunkat, de semmi mas.

Masodik valaszolo, azt gondoltam, hogy valaki fog ilyet irni, de azt hittem megmaradtok a "terdelj"nel.

2012. ápr. 5. 20:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha már a barátod,akkor nem csak barátként tekint rád,biztos szívesen összejönne veled, talán egy kis bátorítás nem árt,legyél bizalmas vele,és ha úgy érzed,eljött az idő,csókold meg.;)
2012. ápr. 5. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérésedre: Térdelj le elé.
2012. ápr. 5. 21:38
 6/6 anonim ***** válasza:
És most viccen kívül. Adj neki több megkülönböztetett figyelmet, érj hozzá, igazítsd meg a haját, legyél sejtelmes. Legyél más számára, mint a többiek. Észre fog venni.
2012. ápr. 5. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!