Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, hogy a fiu baratom, ne csak baratkent tekintsem ram?
Jol el vagyunk egymassal, mostanaban egyre tobbet beszelgetunk, ha haverokkal egyutt talalkozunk akkor mindig keresi a tarsasagomat. Es szeret beszologatni , nem durvan, de asszem szereti, ha felmergesit vele. :)
De szeretnem, ha tobb is lenne a dologbol. Mit tehetnek, hogy ezt eszrevegye? Milyen jeleket adjak neki, hogy egyertelmu legyek, de megse kozonseges?
Azt ne mondjatok, hogy mondjam meg neki, mert az sose valt be eddig. Koszi
:)
Amennyiben tetszel neki, akkor neked nincs nehéz dolgod mert te vagy a lány! :)
Mondj valami olyat neki, hogy nincs kedve elmenni veled holnap sétálni a ....milyen parkba vagy szép helyre mert szeretnél elmenni de nincs kivel...
Ha ez kevés akkor mozdulj rá, simulj hozzá, próbáld simogatni...
Ha egyik sem...akkor légy kemény menj oda lökd a falhoz vagy le a székre és csókold meg!
Koszonom elso valaszolo, az a gond, hogy volt mar, hogy hivtam, es el is jott, jol is ereztuk magunkat, de semmi mas.
Masodik valaszolo, azt gondoltam, hogy valaki fog ilyet irni, de azt hittem megmaradtok a "terdelj"nel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!