Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A mai fiatalok miért viselkedn...

A mai fiatalok miért viselkednek így?

Figyelt kérdés

Ez az új trendi generáció. Tükörben fényképezés, pózolás. Feltűnési viszketegségük van, vagy viszket a nunijuk?

Ha így megy tovább, ránőnek a szüleik fejére, és majd ők fogják a szüleiket irányítani ostorral meg szitkozódással.

2013. júl. 25. 21:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen élvezik a figyelmet. 13 éves lányok kirakják a "mellüket" meg a seggüket, aztán mehetnek a képek ask.fm-re, Facebookra, Instgramra. Nem rég néztem egy Facebook ismerősöm ask.fm-jét.

13 éves, "dekoratív", és csak jópofizik mikor olyanokat írnak neki, hogy "a melleid közé raknám, és a nyakadba spriccelnék"... Sőt! Meg is köszöni a pozitív megerősítést!

Kb. 6-7 éve már ezt a SWAG korszakot készítette elő a világmédia a sok semmitmondó rapperrel. A páwa fiatalok is már évek óta róják Pest utcáit. És ez a 2 "szubkultúra" a felelős a tükörben pózolós hülyeségért szerintem. A celebek, híres előadók rossz példát mutatnak.

Remélem jönni fog egy új rock korszak, normális értékekkel, olyan dalszövegekkel, amik tényleg elgondolkodtatják majd a fiatalságot, vagy legalább azonosulni tudnak vele.

Bár, lehet nem jó ötlet. Ha ennyire copyzzák a mai sztárokat, bele se merek gondolni mi lenne, ha szegény Kurt Cobain pl. egy mostani sztár lenne. Simán eltudom képzelni, hogy a sok kis gyökér az anyja pénzén lőné magát. :)

2013. júl. 26. 01:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Csak kihasználják illetve élnek a lehetőségükkel! Ők beleszülettek a technikába és nagyszerűen élnek vele. Biztos vagyok abban el fog múlni a "feltűnési viszketegség" amint valamelyest idősebbek lesznek.
2013. júl. 26. 03:26
 13/17 anonim ***** válasza:

szerintem meg a fő gond az, hogy nagyon ráérnek és nemtudják mivel ba***ák el az időt

nem általánosítok, csupán személyes tapasztalatom, hogy ez a tükörben fényképezős, csőnadrágos pávagyerek kategória nem csinál semmit mert minden a valaga alá van rakva és semmit nem kell otthon a ház előtt odébbtennie

ismerek egy tipikus ilyen srácot, 17 éves és az anyja nyírja otthon a füvet, ő meg bent nyomatja a képeket a fürdőszobában, meg xboxozik

tehát azért ebben a szülők is benne vannak vastagon

2013. júl. 26. 13:36
 14/17 A kérdező kommentje:
A modern technika átka.
2013. júl. 26. 19:34
 15/17 A kérdező kommentje:
Az egyértelmű, hogy a média a hibás. Facebook-on világtrend csoport kapcsolódik a One Direction együtteshez.
2013. júl. 27. 02:06
 16/17 anonim válasza:

Én 14 vagyok,de mindig is utáltam ezeket a kacsaszáj,fájú derék,ge.i a szájban pózokat... ._.

2 hónaponta csinálok magamról egy normális képet és kész.

2013. júl. 28. 21:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyetértek
2013. júl. 31. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!