A mai fiatalok miért viselkednek így?
Ez az új trendi generáció. Tükörben fényképezés, pózolás. Feltűnési viszketegségük van, vagy viszket a nunijuk?
Ha így megy tovább, ránőnek a szüleik fejére, és majd ők fogják a szüleiket irányítani ostorral meg szitkozódással.
Nem csak pár kivétel. A kivétel az aki nem ezt csinálja.
Jól mondod, feltűnési viszketegségük van.
Ez olyan, mint egy vírus, ami végigsöpör a földön. Sajnos, 80%-ban erről a média tehet (énekesek, műsorok), 10%-ban az, hogy milyen baráti társaságba keveredik bele, és 10%-ban a szülők.
A legmeghatározóbb a média. Akik bíztatják a fiatalabbakat, hogy fényképezzétek csak magatokat a tükörben, sztárok gyerekei pózolnak, mert ők később modellek akarnak lenni, a gyerek is pózol a való életben.
De ami a legszomorúbb hogy ez a generáció fogja nekünk megdolgozni a nyugdíjat vagyis nekem. Nem tudom te hány éves vagy.
De én ettől nagyon félek.
Attól függ milyen körökben mozog az ember ;)
A médiát ért kritika viszont jogos...(SP,1Direction,Justin Bieber,Való Világ,Éjjel-Nappal Budapest,Fluor Tomi)
Nézzétek meg a magyar sztárokat!!! Kiver a víz ha rájuk gondolok és arra mi kell itt a népszerűséghez...
Visszatérve a témához:amíg ez alapján szociálódik az új generáció ne várj többet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!