Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen sok a rasszista...

Miért ilyen sok a rasszista és szemét ember?

Figyelt kérdés

Párom sötét bőrű, Európán kívüli én pedig hófehér vagyok. Mikor megyünk az utcán mindenki megbámul minket, sokan nekem is beszólnak, hogy miért vagyok "olyannal" együtt és biztos csak a lenti adottságai miatt a párom... ezért ribinek, lotyónak és minden nem szép dolognak neveznek :( és a páromnak is beszólogatnak :( szóval a többség szemétkedik velünk , de mégis miért? Nem ismernek egyikünket sem, nem tudják mi van mögöttünk, mit éltünk át...egyszóval semmit, mégis csak úgy dobálóznak a sértésekkel

köszönöm a választ

2013. júl. 24. 18:56
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
62%

#28 "Csomagolást gondold meg, azért nem lenne jó valahol a második, harmadik asszonynak lenni."

Ó, mi ez az előítéletesség? Biztos csak 1 felesége lenne és így tejben-vajban fürösztené.

Tessék csak toleranciabajnoknak lenni, ha egy néger csakis jó lehet, sok néger közé kimenni valami fantasztikus dolog lehet.

2013. júl. 24. 22:50
 32/36 anonim ***** válasza:
73%

Hát nem tudom, az én gyermekeim apja sem fehér bőrű, ilyen problémánk soha sem neki, sem a gyerekeinknek nem volt. Sőt, inkább mindenki érdeklődött.

Még az bevándorlás/letelepedés ügyintézése során én is kaptam pár megjegyzést (nem lotyóztak le soha), hogy egy ilyen helyes lány miért nem talált magának magyar fiút, de ennyi volt.

(a kérdésre amúgy az a válasz, hogy mert ebe az emberbe lettem szerelmes, persze voltak előtte magyar barátaim, az egyik közölte, hogy mindenki hülye aki gyereket szül ebbe a világba, ő nem is akar soha családot, a másikkal akkor fejeztem be a randizást, amikor közölte, hogy anyukája minden reggel átmegy hozzá reggelit készíteni. A többiről is tudnék mesélni. Lusták, kényelmesek, a nő legyen nő, csináljon meg minden házimunkát, szolgálja ki őket, de persze eltartani nem fogják.).

Vannak ismerős vegyespárok, pl apuka brazil fekete, soha nem volt ebből hátránya, a gyerekeknek sem, sőt a fiúk kifejezetten népszerű volt a lányok között.

Szóval én nem érzem azt, hogy az átlag magyar rasszista lenne, főleg nem Budapesten. Ha ti egy vidéki kisvárosban/faluban éltek, akkor el tudom hinni, de Budapesten nem.

2013. júl. 24. 23:00
 33/36 anonim ***** válasza:

Na, miért nem volt jó a válaszom? Csak 0% ?

Most sz@rul indul megint a napom.

28.voltam.

Nektek azért szép napot! :)

2013. júl. 25. 04:46
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert a bizonyos fokú rasszizmus természetes tulajdonsága az embernek. Lehet, hogy egy adott rasszon belül vannak kivételek, akik szeretnek más etnikummal parolázni, de attól még az átlag nem ez lesz.

A Dél-Afrikai Köztársaságban jelenleg, mivel megszűnt az "apartheid" uralom, irtják a fehéreket. Nem biztonságos ott européernek lenni, mindenki menekül.

Japánban nem szeretik a koreaiakat és a kínaiakat. Gaijinak nevezik azokat, akik nem japánok és sokszor nagyon negatív megkülönböztetés éri a más nemzethez tartozó ferde szeműeket.

Németországról gondolom túl sokat nem kell beszélnem. Ott mindenkit utálnak, aki nem német. Még minket, magyarokat is.

Magyarországon pedig a cigányok már-már betegesen rasszisták. Sokszor bevallottan azért vernek agyon egy magyart, mert gádzsi (vagy micsoda). Nem is tagadják, sőt internetes fórumokon buzdítanak a magyarok kiirtására.

Ezen kívül sok-sok országot tudnék még mondani, ahol úgymond hagyománya van a rasszizmusnak. De tulajdonképpen ennek köszönhetjük a kulturális sokszínűséget, mert ha mindenki keveredne mindenkivel sokkal unalmasabb lenne a világ.

Úgyhogy kérdező, addig örülj, amíg nem fajul tettlegességig a problémád. Amíg nincs baj, addig az természetes és ezzel együtt jár, ha ilyen kapcsolatot tartasz fent. Ha úgy döntenél, hogy elköltözöl a párod országába, fel kellene készülnöd, hogy ott téged érne sok hátrány és megkülönböztetés.

2013. júl. 25. 16:36
 35/36 anonim ***** válasza:
Mert emberi tulajdonság ez. Ez ellen nem lehet mit tenni. :D
2013. júl. 25. 20:57
 36/36 anonim ***** válasza:
Sajnos a rasszizmussal szemben szinte semmit sem lehet tenni de az elején el kell fojtani mert a gyerek leginkább a szülőtöl tanulja el ezt az egyfajta társadalmi marhaságot
2013. júl. 25. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!