Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen sok a rasszista...

Miért ilyen sok a rasszista és szemét ember?

Figyelt kérdés

Párom sötét bőrű, Európán kívüli én pedig hófehér vagyok. Mikor megyünk az utcán mindenki megbámul minket, sokan nekem is beszólnak, hogy miért vagyok "olyannal" együtt és biztos csak a lenti adottságai miatt a párom... ezért ribinek, lotyónak és minden nem szép dolognak neveznek :( és a páromnak is beszólogatnak :( szóval a többség szemétkedik velünk , de mégis miért? Nem ismernek egyikünket sem, nem tudják mi van mögöttünk, mit éltünk át...egyszóval semmit, mégis csak úgy dobálóznak a sértésekkel

köszönöm a választ

2013. júl. 24. 18:56
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
köszönöm ! a vicc az egészben, hogy nem is vagyok magyarországi , így már magyar pasira se lenne jogom?
2013. júl. 24. 19:40
 12/36 anonim ***** válasza:
22%

xDDDDDDDDDDDDDDD

szégyelld magad kérdező..

2013. júl. 24. 19:44
 13/36 anonim ***** válasza:
62%

#7 kommenthez: [link]

Ilyen alapon te dolgod ha felzabál a szerencsére fehér párod

2013. júl. 24. 19:44
 14/36 anonim ***** válasza:
57%
Mert ez egy elmaradott ország, elmaradott, ostoba és rasszista emberekkel. Tisztelet a kivételnek. Azzal jársz, akivel csak szeretnél. A bőrszín nem számít. A kulturális különbségek számíthatnak, de most nem arról van szó. Sajnos nem tudsz semmit se tenni a beszólogatók ellen.
2013. júl. 24. 19:45
 15/36 anonim ***** válasza:
0%
elírtam #7 helyett #8
2013. júl. 24. 19:46
 16/36 anonim ***** válasza:
51%
Mert a magyarok többsége egy alattomos hülye dög.. és sajnos sok országban ez a helyzet :(( Nagyon nagy szégyen az emberektől, hogy leszólnak ezért.. Ne te érezd magad emiatt rosszul, te vagy az aki jó úton jársz, nem ők!! Egyszerűen próbáld meg figyelmen kívül hagyni amit mondanak, még ha nagyon nehéz is :/ Sok sikert nektek az élethez, és sok boldogságot!! :))
2013. júl. 24. 19:46
 17/36 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az értelmes és megértő embereknek!
2013. júl. 24. 19:48
 18/36 anonim ***** válasza:
21%

"köszönöm ! a vicc az egészben, hogy nem is vagyok magyarországi , így már magyar pasira se lenne jogom?"

Ahhoz van jogod hogy ugy elj ahogy szeretnel, azzal akivel jol esik, es ott ahol jol esik. Nekem viszont ahhoz, hogy errol legyen sajat velemenyem.

Az meg hogy miert van ennyi (szerinted) szemet ember: a valaszt valahol a masodik vilaghaboru elvesztese es az orosz megszallas korul kell elkezdeni keresni...Nem ugy nezel ki mint aki a PHD-jet csinalja, szoval szerintem a sajat erdekedben ne boncolgasd a kerdest mert megfajdul a fejed.

2013. júl. 24. 19:50
 19/36 anonim ***** válasza:
60%
Alig tudtam elhinni amit írtál! :( Valahogy mindig megdöbbent milyen emberek vannak! Ha az én párommal tennék ezt megszakadna a szívem. Nem ismerem a körülményeket, de tényleg azt kéne, hogy az ő hazájába költöztök.
2013. júl. 24. 20:01
 20/36 anonim ***** válasza:
66%

>Nem ismerem a körülményeket, de tényleg azt kéne, hogy az ő hazájába költöztök.

Azért mielőtt még csomagolni kezdenél, csak szólok, a színesbőrűek ugyanolyan rasszisták mint a fehérek, a különbség csak annyi, hogy nekik szabad..

2013. júl. 24. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!