Miért ilyen sok a rasszista és szemét ember?
Párom sötét bőrű, Európán kívüli én pedig hófehér vagyok. Mikor megyünk az utcán mindenki megbámul minket, sokan nekem is beszólnak, hogy miért vagyok "olyannal" együtt és biztos csak a lenti adottságai miatt a párom... ezért ribinek, lotyónak és minden nem szép dolognak neveznek :( és a páromnak is beszólogatnak :( szóval a többség szemétkedik velünk , de mégis miért? Nem ismernek egyikünket sem, nem tudják mi van mögöttünk, mit éltünk át...egyszóval semmit, mégis csak úgy dobálóznak a sértésekkel
köszönöm a választ
xDDDDDDDDDDDDDDD
szégyelld magad kérdező..
#7 kommenthez: [link]
Ilyen alapon te dolgod ha felzabál a szerencsére fehér párod
"köszönöm ! a vicc az egészben, hogy nem is vagyok magyarországi , így már magyar pasira se lenne jogom?"
Ahhoz van jogod hogy ugy elj ahogy szeretnel, azzal akivel jol esik, es ott ahol jol esik. Nekem viszont ahhoz, hogy errol legyen sajat velemenyem.
Az meg hogy miert van ennyi (szerinted) szemet ember: a valaszt valahol a masodik vilaghaboru elvesztese es az orosz megszallas korul kell elkezdeni keresni...Nem ugy nezel ki mint aki a PHD-jet csinalja, szoval szerintem a sajat erdekedben ne boncolgasd a kerdest mert megfajdul a fejed.
>Nem ismerem a körülményeket, de tényleg azt kéne, hogy az ő hazájába költöztök.
Azért mielőtt még csomagolni kezdenél, csak szólok, a színesbőrűek ugyanolyan rasszisták mint a fehérek, a különbség csak annyi, hogy nekik szabad..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!