Miért ilyen sok a rasszista és szemét ember?
Párom sötét bőrű, Európán kívüli én pedig hófehér vagyok. Mikor megyünk az utcán mindenki megbámul minket, sokan nekem is beszólnak, hogy miért vagyok "olyannal" együtt és biztos csak a lenti adottságai miatt a párom... ezért ribinek, lotyónak és minden nem szép dolognak neveznek :( és a páromnak is beszólogatnak :( szóval a többség szemétkedik velünk , de mégis miért? Nem ismernek egyikünket sem, nem tudják mi van mögöttünk, mit éltünk át...egyszóval semmit, mégis csak úgy dobálóznak a sértésekkel
köszönöm a választ
"Miután a fehérek évtizedeken át rabszolgaként használták ōket még jó hogy nincsenek oda értünk."
Értünk? Magyarországon nem voltak fekete rabszolgák. Vagy általánosítasz, és elfogadhatónak tartod, hogy feketék gyűlöljék a fehéreket a bőrszínük miatt? Ez a rasszizmus, ráadásul nálad valamilyen furcsa öngyűlölettel is keveredik, úgy tűnik.
>ha befejezzük az egyetemet elköltözünk egy barátságosabb helyre
Azon gondolkozom, hol vannak "barátságos helyek" a világban, de egyelőre nem nagyon ugrik be semmi..
Nem mindegyik válaszból jöttem rá, melyik vicc, melyik a komoly. Azért derültem egyet, kettőt, köszi!
Kérdező! Te meg ne foglalkozz másokkal. Megszólják a tetováltakat, a melegeket, újabban a dohányosok is a nép ellenségei. Párodat a bőrszíne miatt. Nála ez aktuális, és ennyi.
Csomagolást gondold meg, azért nem lenne jó valahol a második, harmadik asszonynak lenni.
Figyelj cica az a rohadt nagy rasszizmus hogy amíg Magyarországon egy néger akármerre sétálhat különösebb inzultus nélkül addig te be se teheted a lábad egy négerek lakta városba / utcába fehér nőként mert elkapnak és kirabolnak, megerőszakolnak. És most mindegy hogy fekete-afrikáról beszélünk vagy a nagyonfejlett usáról, sok néger mindenhol gettót alkot, és nem tűr meg maga mellett semmilyen más embert.
Ők az igazi rasszisták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!