Csak én utálok köszönni?
Nem tudom miért, de ha nem olyanról van szó, aki közel áll hozzám, akkor ki nem állhatom, hogy köszönnöm kell. Legyen az suliban tanároknak vagy valakinek, aki az utcán felismer és odaköszön nekem. Van, mikor leblokkolok a köszönés hatására és csak nagyon halkan tudom kinyögni a választ, van mikor pedig hang sem jön ki ilyenkor a torkomon.
Pedig nem izgulok egyáltalán, sőt, tökre nyugodtan kezelem a helyzetet, csak egyszerűen annyira nincs bennem az, hogy köszönni kéne, hogy mikor tényleg arra kerül a sor, akkor ilyen furán sül el.
még régen amikor panelban laktam,ott laktak tök depressziós,befordult emberek,és az őrültbe tudott kergetni,hogy nem köszönnek vissza,vagy ha vissza is köszöntek,akkor az egy ilyen néma tátogás volt.
szerencsére már nem lakom ilyen közegben és itt mindenki,normálisan érthetően köszön.
#6:
Nem kértem a tiszteletedből, bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!