Utálok élni, hogyan ny. Jam ki magam?
Elsőre én "hogy nyaljam ki magam"-nak értelmeztem a kérdést :D
Amúgy adhatnál némi infót, fiú e vagy, vagy lány, meg milyen idős, na meg anyád miért mond neked ilyeneket.
Látom nem csak én vagyok ilyen elvont, dettó azt értelmeztem hirtelen, hogy: nyaljam :DD
Amúgy szerintem sehogy. Elég bolond anyud van(már bocsánat) ha ilyeneket mond....
Szted miért vagyok itt a Földön, ha nem tanulni? akkor szted el lehet menekülni öngyilokkal?? Kezded akkor újra a leckét, másik testben, vagy ami biztos: valamilyen formában. Lényegtelen, h reinkarnáció, de a TUDATRA visszahat minden, ami tesz. Bár nem csak az történik vele, amit tett. Az öngyilkosság meg amúgy erőszak, ha belegondolsz. Ha létezik reinkarnáció, és szíven lövöd magad, esetleg nehezítve kezdheted elölről az egészet: megszületsz egy szívbeteg csecsemő testében, akit életben tartanak az orvosok, mondjuk a 40., vagy 55. életévéig... Persze lőheted fejbe is magad, akkor netán tényleg elmebetegként születsz újra, vagy állandó migrénnel. Te akartad...
De , mondom, a reinkarnáció nem 100%-ig létező. Az viszont logikus, h a tudat/lélek időtlen. Csak hát az egyéni tudat: egy illúzió. Csak egyetlen tudat létezik. Minden más csak részillúzió. Ergo: az egyetlen lény/lélek/tudat önmagával játszik szerepeket, amíg el nem ér egy bizonyos tudati szintet. Onnan már könnyebb lesz, 4D felett. Ez nem csak logikus, de meg is tapasztaltam. Hinni nem kell nekem. De gondolod, h öngyilokkal érdemes letesztelni, amit állítok? Nem hinném, hogy ilyen módon érdemes... de a döntés felelőssége a tied, nem a mienk...
"Szted miért vagyok itt a Földön, ha nem tanulni?"
Úgy értem, vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!