Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi értelme van az életnek?

Mi értelme van az életnek?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, és komolyan fogalmam sincs, hogy mi értelme van az életnek. Most is csak úgy vagyok, tengek-lengek, nincsenek barátaim, nem is látom értelmét az életnek. Az ember 18 éves koráig csak tanul és tanul, aztán huszonéves korában még keményebben tanul, aztán dolgozik, családot alapít, végül megöregszik, nyugdíjba vonul, és onnan már csak a halál van. Mindig vagy csak tanulunk, vagy csal dolgozunk, és mikor már végre nem kell ilyesmit csinálnunk, és élhetnénk normálisan az életünket, már túl öregek vagyunk hozzá. Mondjátok, mi értelme is van így az életnek?

2013. júl. 22. 22:09
1 2
 11/12 anonim válasza:
Pontosan ugyan ezen gondolkodtam el a múlt éjszaka... És én is tökéletes ugyan így érzek ahogyan te... De igazuk van az elöttem lévőknek... Így hogyha csak belegondolunk tényleg unalmasnak és semmilyennek tűnik.. de átélni teljesen más! És lesznek még jó dolgok az életben! Én is rájöttem hogy nem szabad ennyire előre menni.. Élni kell a mának! :)) XOXO 13/L
2013. aug. 6. 22:36
 12/12 anonim ***** válasza:

42.

nézed még a kérdést amúgy? xD

2014. júl. 22. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!