Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nekem olyan gondom van hogy...

Nekem olyan gondom van hogy van egy kislány 16éves és bármit mondunk neki fordítottját csinálja és nem tudjuk hogy miért, már többször fordultunk vele orvoshoz, de semmi eredménye nem lett. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
Folyamatosan járunk vele phszihológushoz is. Mindenkit manipulál, és több családot össze ugraszt a hazugságival. Kitalál történeteket és így próbálja magára fel hívni ások figyelmét! Az anyukája skrizofén az apukája 5 éve meg halt, jelenleg én nevelem, de már nem sokáig bírom! SEGÍTSETEK!

2013. júl. 22. 14:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
igen ebben igazad van de már gyógyszert szedi régen ne is egy hanem két szemet mivel éjszaka sikizózik kiabál visszafele beszél néha alvajár ez kis kora óta megvan neki és most mellé jött ez a nappali viselkedése is és még családba volt addig persze elnéző voltam hozzá mert sajnálja az ember de amikor családokat tessz tönkre pl:hogy eröszakoskodnak vele vagy pl a tanárjára is ilyen nyomott hagyott és mindig kiderült hogy ő hazudik és ez már sok nagyon sok!!
2013. júl. 22. 16:05
 12/14 anonim ***** válasza:

"már betelt a pohár és így már inden nap verik az ajtót hogy családokkal mit művel és követeleik hogy menjen intézetbe"

Te miről beszélsz? Itt a nyári szünet, sok az unatkozó gyerek. Szerezz barátokat, ne itt vergődj már a kamuzásoddal!

2013. júl. 23. 01:48
 13/14 A kérdező kommentje:
gyere ide és megtudod miről beszélek!!
2013. júl. 23. 09:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Nagyon jó gondolat tőled: esetleg örökölte az édesanyja betegségét? Ez lenne a legfőbb szempont ahhoz,hogy tisztán lásd milyen úton halad(hadtok)hatsz tovább? Ne pszichológushoz vigyétek hanem pszichiáterhez. Neked is jogod van olyan élethez amilyet szeretnél,emiatt ne legyen lelkiismeret furdalásod! Lehetséges,hogy minden igyekezet ellenére a leány ilyen marad?!
2013. okt. 21. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!