Szerintetek, ezek a lépések arra vezetnek, hogy meleg a srác?
Ezek még egyáltalán nem jelentik azt, hogy meleg lenne az illet. Manapság rendeteg a metroszexuális, tehát a szépség- és testápolás önmagában még nem tesz senkit meleggé. Egyébként is, ara nem gondoltatok, hogy esetleg száraz a bőre? Nem csak a nők szenvednek ettől. Inkább kenje magát testápolóval és arckrémmel, minthogy fájjon és cserepesedjen a bőre a szárazságtól.
Az, hogy csak lányokkal beszélget, szintén nem jelent semmit. Sokan az ellenkező neműekkel barátkoznak, mert ott találnak hasonló érdeklődésű embereket. Ettől még nem lesz senki homoszexuális.
Szóval ne ítélkezzetek előre. :)
Másrészt persze, mi van, ha kiderül, hogy meleg? Hát semmi. Attól, hogy homoszexuális valaki, még nem lesz rossz vagy más. Csak a mai világ ezt akarja elhitetni veled.
Szerintem mindenkinek van ilyen "meleggyanús" ismerőse, én ezzel kapcsolatban arra jutottam, hogy amíg nem személy szerint én vagyok az illető kiszemeltje, addig teljesen mindegy, legyen olyan, amilyen lenni akar! Értem én, hogy kíváncsi vagy, de előbb-utóbb úgyis kiderül ha az, fölösleges ezen rágódni.
Mellesleg ez nem "mára" lett ilyen, régen sokkal kevésbé tolerálták a másságot. És sosem értettem, hogy aki most él, honnan tudja, hogy régen jobb volt-e, vagy sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!