Hol tudnék megismerni 16-20 év körüli meleg pasikat? (LÁNY vagyok! )
Szóval ez furának tűnhet, de szeretnék egy fiú barátot (csak barátnak, nem párkapcsolatra!!!!), aki meleg...:D nem tudom elmagyarázni, h miért, de végül is nem is ez a lényeg, hanem az, h hogy tudnék találkozni egy olyan sráccal, aki meleg és 16-20 év körüli?:D
16/L
Ja és ne haragudjatok, h ilyen tök értelmetlen a kérdés és gondolom kicsit idiótának is néztek, nem gond, csak negatív kommenteket nem kérek:)
"...egy hatalmas nagy tévedésben élek?..."
Szerinted egy homoszexuális srác csak egy (ránőtt)álruhás lány?DDDD
"nem tudom elmagyarázni, h miért"
Igen, már megszoktam, hogy ti fiatal pitsák soha semmit nem tudtok megmagyarázni, hogy miért, csak csináljátok a sok ostobaságot. Mint pl. ez a homok*ssal való ismerkedés is...
jóóég.. (ránőtt)álruhás csajok a melegek?? több meleg ismerősöm is van (idősebbek, 25-30 évesek), nem gondolom ezt róluk, ugyanolyan pasik, mint a többiek!!
am pedig igazság szerint el tudnám magyarázni, csak olyan hosszan, hogy azt senki sem olvasná el, akk meg értelmét vesztette a kérdésem, mert senki nem olvassa végig és senki sem válaszol rá... és nem kell rögtön le p.csázni ezért. egy ártatlan kérdést tettem fel, erre rögtön jönnek a támadások, pedig én igazán nem akarok semmi rosszat.. nem értelek titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!