Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hol tudnék megismerni 16-20...

Hol tudnék megismerni 16-20 év körüli meleg pasikat? (LÁNY vagyok! )

Figyelt kérdés

Szóval ez furának tűnhet, de szeretnék egy fiú barátot (csak barátnak, nem párkapcsolatra!!!!), aki meleg...:D nem tudom elmagyarázni, h miért, de végül is nem is ez a lényeg, hanem az, h hogy tudnék találkozni egy olyan sráccal, aki meleg és 16-20 év körüli?:D

16/L

Ja és ne haragudjatok, h ilyen tök értelmetlen a kérdés és gondolom kicsit idiótának is néztek, nem gond, csak negatív kommenteket nem kérek:)

2013. ápr. 29. 22:31
1 2
 11/18 anonim válasza:
ne bántsátok már a lányt miért baj ha meleg srácokkal akar barátkozni? nincs abba semmi bűn.. ez olyan mint ha egy srác akarna lezbikus lánnyal barátkozni
2013. ápr. 30. 08:41
 12/18 anonim válasza:
100%
Miért szeret egy lány meleg fiúval barátkozni? Mert a fiú igazi barát tud lenni, anélkül, hogy szexuálisan vonzódna a lányhoz. A meleg barátaimnak nyugodtan adhatok puszit, megölelhetem őket, mert tudom, hogy nem akarnak ágyba vinni. A hetero pasikkal nehezebb őszinte barátságot kötni, mert egy idő után a legtöbb mást is akar. Ennyi...
2013. ápr. 30. 12:32
 13/18 mesi:) válasza:
de te miért akarsz meleg srácot (mondjuk általába jól néznek ki)
2013. ápr. 30. 17:01
 14/18 anonim válasza:
Azért akar meleg srácot feltehetőleg, mert az biztos, hogy nem akarja megfektetni.
2013. ápr. 30. 17:32
 15/18 A kérdező kommentje:
a 12-es válaszoló leírta kb az egészet röviden, érthetően és röviden. jól megfogalmazta, és egyet értek vele:)
2013. ápr. 30. 19:09
 16/18 anonim válasza:

A középiskolában, ahová jársz, BIZTOS van meleg fiú, aki könnyen a bizalmába fogadhat. Vagy akár az osztályban - már csak a statisztikák miatt is (legalább 5% homoszexuális található minden emberi közösségben).

Én a leggyakrabban ilyenfajta meleg fiú+heteró lány baráti kapcsolattal találkoztam. Vagy, ha van egy baráti társaságod, akkor is szinte kikerülhetetlen, hogy legyen ott egy meleg srác. Minden másra ott az AlterEgo, csak 16 évesen az még talán necces :)

2013. máj. 1. 16:15
 17/18 anonim válasza:
bibi te vagy az?:DD ha nem akkor csak mondom, hogy bibi (barátnöm) is meleg barátot keres:D
2013. máj. 14. 23:02
 18/18 A kérdező kommentje:
nem bibi vagyok:D de azért jó tudni, h nem csak nekem vannak ilyen hülye ötleteim:D
2013. máj. 20. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!