Hol tudnék megismerni 16-20 év körüli meleg pasikat? (LÁNY vagyok! )
Szóval ez furának tűnhet, de szeretnék egy fiú barátot (csak barátnak, nem párkapcsolatra!!!!), aki meleg...:D nem tudom elmagyarázni, h miért, de végül is nem is ez a lényeg, hanem az, h hogy tudnék találkozni egy olyan sráccal, aki meleg és 16-20 év körüli?:D
16/L
Ja és ne haragudjatok, h ilyen tök értelmetlen a kérdés és gondolom kicsit idiótának is néztek, nem gond, csak negatív kommenteket nem kérek:)
A középiskolában, ahová jársz, BIZTOS van meleg fiú, aki könnyen a bizalmába fogadhat. Vagy akár az osztályban - már csak a statisztikák miatt is (legalább 5% homoszexuális található minden emberi közösségben).
Én a leggyakrabban ilyenfajta meleg fiú+heteró lány baráti kapcsolattal találkoztam. Vagy, ha van egy baráti társaságod, akkor is szinte kikerülhetetlen, hogy legyen ott egy meleg srác. Minden másra ott az AlterEgo, csak 16 évesen az még talán necces :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!