Manapság miért nincs fontosabb a facebooknál?
Van facebookod?
Ne általánosíts!
Nagyon sokan beszélgetni járnak fel, nekik ez olyan , mint amilyen az MSN volt.
Van fontosabb a facebooknál, zet honan vetted, hogy nincs?
Én kapcsolattartás céljából használom, nem azért, hogy lájkolgassak meg ott éljem ki az életem, illetve az üzenőfalból naplót csináljak.
Nem mondom, hogy nem frissítem időnként az állapotom, meg nem nyomom le a tetszik gombot soha, viszont mint említettem, nem az elsődleges célom az, hogy az életem a Facebookon legyen kint.
Természetesen én nem csatlakozok ehez a hülyeséghez.
Örülök hogy vannak kivételek, de az én barátaim többsége sajnos ott tölti az egész életét.
Pl a messze lévő rokonok,ismerősök nem mailben küldik el a fényképeket,hanem felteszik a face-re,és ott nézzük meg :) Legalábbis én főként erre használom.
De suli időben kb minden zh infóról onnan lehet csak értesülni...Szó szerint létszükség már a rohadt facebook,pedig én is utálom! :-/ Alig várom a diplomaosztómat,rögtön letörlöm magam!!!!!! :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!