Szerintetek mi a fontosabb egy fiúnál, a belső vagy a külső tulajdonságai?
Szerintem mindkettő fontos, de úgy gondolom, hogy értelmes embereknél a belső dominál valamivel.
Persze, kell a külső is, de belső nélkül akár egy kirakatbábut is választhatnának helyetted.
Dugipajti. :D Micsoda duma. :) Állati. :D
Amúgy jókat írtok. :)
Én kamaszként mindig a nagyon helyes, népszerű fiúkra buktam. Sőt, még huszonéves korom elején is. Volt pár olyan hódításom, amit még magam sem mertem elhinni, hogy ez a fiú szóba állt velem. Aztán valahogy mindegyik nagy csalódás volt a számomra. Belsőleg sekélyesek voltak, nagyképűek, unalmasak, és nem nagyon akartak lemondani a többi lány csodálatáról. Nem akarok általánosítani, félre ne értsétek, csak én tényleg így jártam minden jóképű fiúval, és kész. Az első férjem is ilyen volt, mindenki irigyelt miatta, én pedig nagyon boldogtalan voltam mellette.
A második férjemet, mikor megismertem, eszembe sem jutott férfiként tekinteni rá! Nagyon szimpatikus volt, érdekes egyéniség a számomra, szívesen barátkoztam vele. Aztán ahogy egyre jobban megismertem, egyre inkább vonzódtam hozzá, a belső tulajdonságai átvarázsolták számomra egy vonzó pasivá. 12 éve vagyunk együtt, de még mindig imádom, elvarázsol a személyisége, soha nem voltam senkivel ilyen boldog! Persze látom a különbséget külsőre, hogy néhány barátja mennyivel helyesebb, szexisebb nála, de valahogy már nincs ennek jelentősége számomra, mert nekem ő a legjobb pasi a világon:)
... és minden nőnek legalább 3 évtizedet kell várni, mire eljut idáig... :S Így az értelmes, és mély érzésű kamaszfiúk, huszonéves (gyakran 30-on felüli) srácok hoppon maradnak , aki el tudnák halmozni a nőt mély érzelmekkel, gyengédséggel és figyelmes, szenvedélyes, fantáziadús, odaadó szexszel.
így hát kb 30 éves koráig a legtöbb nő panaszkodik, csak nem veszi észre h azért, mert vak és lusta megismerni az igazi pasikat.
És így 30 éves koráig az értelmes, mély érzelmi világgal megáldott odaadó, jólelkű, kreatív, intellektuel, fantáziadós srácok többnyire csak a farkukat verik, de se partneri szex, se gyengéd, szenvedélyes szerelem...
Ez az igazság. A női butaság miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!