Mit gondoltok arról, ha egy 15 éves lánynak 2 tetkója van?
Nem, nem értem, hogy mire célzol. Miért lenne szutyok az az ember, aki például olyan neki jelentéssel bíró dolgot varrat fel magára, mint például nekem medve (erő, bátorság, szabadság, védelem, gondoskodás, tisztánlátás, találékonyság | " Because of a fierce spirit, the bear signals bravery to those who require it." ), vagy farkas (lojalitás, nagylelkűség, könyörületesség, intelligencia, közlés, barát)?
Igazad van, elég nagy szutyok dolgok ezek.
Hogy fogok tudni most már kimenni az emberek közé, hogy ilyen szutyok dolgok vannak rajtam.
Ó, jaj, érkezik a sértődött tetkós.
Mindegy, én nem is akarnám ezt kommentálni. Valószínűleg azt vártad, hogy leírjuk, mennyire klassz csaj is vagy, meg rockernek lenni milyen menő, meg milyen jól teszed, hogy Rammsteint hallgatsz.
Körülbelül a hozzád hasonló "rocker" lányokból is annyi akad, hogy Dunát lehetne rekeszteni vele, a zenei ízlés meg nem arra való, hogy magunkra írjuk, persze, én is így vagyok vele, most a Thousand Foot Krutch és a Red Hot Chili Peppers tetszik nagyon, tavaly a Sum 41-ért és a Green Day-ért voltam ennyire oda. Most mondjam, hogy ezen nőttem fel? Én is onnan ismerem a Green Day-t, mert a szüleimmel hallgattuk. Jó, akkor most jöhet a kézrázás, és az önpacsi, hogy mekkora egyéniség vagyok, hogy sikerült megtalálnom és megkedvelnem pár igen ismert együttest. Éljen a különlegesség, meg hogy mennyi mindenen keresztül mentem, és a zene az életem, mert 15 évesen amúgy olyan fene nagy élete van az embernek, hogy ha belegondolok, könny szökik a szemembe.
Nézd, nem akarok tovább kertelni, én is tizenöt éves lány vagyok, tehát nem nézlek le, meg semmi, de azért ismerem egy tizenöt éves lány gondolkodását (érthető okokból kifolyólag), és még mielőtt elkezdenél fikázni, hogy én nem éltem meg azt, amit te, és nem vagyok olyan érett, és nekem nem ugyanazt jelenti a zene, mint neked, és blablbalbla, amivel semmit nem érnél el, csak vagdalkoznál, viszont az agyvizemet nagyon felforrasztanád, jelezném, hogy legalább annyira "különleges" vagyok, mint te (értsd: magát különlegesnek tartó, valójában középszerű, feltűnési viszketegséggel megfertőzött kamaszlány), szóval figyelj ide: nem szívügyem, hogy felvarrass-e magadnak valamit, vagy sem, de ha már tanácsot kértél, akkor azt mondom: ne. Addigra már úgyis meg fogod magadat gondolni, de én egy 15 éves kitetovált csajsziról azt gondolnám, hogy eléggé butácska. És te ugye ezt nem szeretnéd.
Attól se többet, se kevesebbet nem fogsz érni, hogy a karodra lesz írva, hogy Rammstein, de akit érdekelne, milyen zenét hallgatsz, az amúgy is megkérdezi tőled, nem kell, hogy kiírják rád.
Még egyszer:
15/L
Szerintem a tetkót mindenki saját akaratból csináltatja, Ha szülők megengedik akkor oké, de 15 évesen én csak kis mintákat tudnék elképzelni. Am nekem tetszik (mármint a kicsi minták) én is szeretnék majd. :D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!