Mit gondoltok arról, ha egy 15 éves lánynak 2 tetkója van?
hülyeség
szinte 100% hogy valamilyen közönségkedvenc előadónak a nevét, vagy valami facebookos bölcsességet varratott magára, amiben nincsen semmi egyedi
70 évesen, tetoválás ide vagy oda amûgy sem szép az ember, jólenne ha abbahagynátok ezt a hülyeséget! Az unokája nem ezért fogja szeretni v nem szeretni, mert van pár szottyadt tetkó a szottyadt bőrén.
Am 15 évesen qrva gáz tetováltatni.
még nincs meg a tetkóm, várok vele egy ideig, talán 18 éves koromig
két rockbanda logoját szeretném magamra tetováltatni, de várok vele
és nem kell rögtön arra gondolni, hogy egy k**** vagyok vagy ilyesmi, egy rendes, értelmes, okos, rocker lány vagyok
nem minden fiatal lusta és semmirrekellő, vannak kivételek
nem csak szeretem, ez ennél több
nekem az életem a zene, sok mindenen mentem keresztül (lehet, hogy most azt hiszitek, hogy pasi ügy, de egyàltalán nem az) a baràtaimat eltaszítottam, akkor csak a zene segített
Azt HISZED, hogy sok mindenen átmentél. Nem mentél át sok mindenen, legalábbis tuti nem annyi dolgon, mint amennyit hiszel magadról. Minden tini azt hiszi, hogy húdesokmindenen átmentem.
Ha mindenáron tetováltatni akarsz, akkor csináltasd meg kozmetikai tetoválással, ami lekopik/felszívódik néhány éven belül.
De ha az én lányom lennél, biztosan nem engedném... Teljesen felesleges.
Majd 3 év múlva, akkor majd azt csinálsz, amit akarsz
(egyébként megnézném ugyanezt a kérdezőt három év múlva, ugyanazokat a zenéket hallgatja-e, mint 15 éves korában)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!