Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy 15 éves lánynak 2 tetkója van?

Figyelt kérdés

2013. júl. 15. 14:00
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
27%
Ó az ő bőre. Nekem mindig az jut eszembe, milyen "szépek" lesznek 70 éves ráncos nagyiként. Az unoka felhajtja a bőrt és úgy látja csak a teljes mintát...
2013. júl. 15. 14:36
 12/50 anonim ***** válasza:
100%

hülyeség

szinte 100% hogy valamilyen közönségkedvenc előadónak a nevét, vagy valami facebookos bölcsességet varratott magára, amiben nincsen semmi egyedi

2013. júl. 15. 14:46
 13/50 anonim ***** válasza:

70 évesen, tetoválás ide vagy oda amûgy sem szép az ember, jólenne ha abbahagynátok ezt a hülyeséget! Az unokája nem ezért fogja szeretni v nem szeretni, mert van pár szottyadt tetkó a szottyadt bőrén.

Am 15 évesen qrva gáz tetováltatni.

2013. júl. 15. 14:52
 14/50 anonim ***** válasza:
75%
A mai tizenéves lányok (és fiúk) többsége úgy viselkedik, hogy lelkifurka nélkül hajítanám mindet szakadékba. 14 évesen már tetkóik vannak, piercingek (amúgy nincs bajom ezekkel, de nem GYEREKEKNEK való), túl vannak már a 3. pasin (minden tekintetben), isznak, cigiznek, drogoznak, a tanulást lesz*rják, vagy buliznak, vagy fészbukoznak reggeltől estig, nem tisztelnek senkit és semmit, a munka meg büdös nekik, de nem is baj, mert anyuciéktól úgy is mindent megkapnak. Ez a mai fiatalság, lehet gratulálni a szülőknek. Meg az egész társadalomnak...
2013. júl. 15. 15:15
 15/50 anonim ***** válasza:
Az első gondolatom az lenne, hogy a szülei nem tudnak gyereket nevelni, a másik meg az, hogy a csaj pár év múlva nagyon meg fogja bánni a tetkóját, mert azokat a dolgokat, amiket ennyi idősen menőnek tart valaki később vér cikinek tartja majd normális esetben, ezért vagy takargatni fogja egész életében, vagy megpróbálja "leszedetni".
2013. júl. 15. 15:45
 16/50 A kérdező kommentje:

még nincs meg a tetkóm, várok vele egy ideig, talán 18 éves koromig

két rockbanda logoját szeretném magamra tetováltatni, de várok vele

és nem kell rögtön arra gondolni, hogy egy k**** vagyok vagy ilyesmi, egy rendes, értelmes, okos, rocker lány vagyok

nem minden fiatal lusta és semmirrekellő, vannak kivételek

2013. júl. 15. 16:00
 17/50 Justicar ***** válasza:
59%
Miért nem olyat rakatsz magadra, aminek jelentése is van? Mert most hogy te szereted azt a 2 rockbandát...nagyon sok értelme lenne.
2013. júl. 15. 16:08
 18/50 A kérdező kommentje:

nem csak szeretem, ez ennél több

nekem az életem a zene, sok mindenen mentem keresztül (lehet, hogy most azt hiszitek, hogy pasi ügy, de egyàltalán nem az) a baràtaimat eltaszítottam, akkor csak a zene segített

2013. júl. 15. 16:19
 19/50 Justicar ***** válasza:
Hát, ezek mondjuk igazán nagy dolog .
2013. júl. 15. 16:20
 20/50 anonim ***** válasza:

Azt HISZED, hogy sok mindenen átmentél. Nem mentél át sok mindenen, legalábbis tuti nem annyi dolgon, mint amennyit hiszel magadról. Minden tini azt hiszi, hogy húdesokmindenen átmentem.

Ha mindenáron tetováltatni akarsz, akkor csináltasd meg kozmetikai tetoválással, ami lekopik/felszívódik néhány éven belül.

De ha az én lányom lennél, biztosan nem engedném... Teljesen felesleges.

Majd 3 év múlva, akkor majd azt csinálsz, amit akarsz

(egyébként megnézném ugyanezt a kérdezőt három év múlva, ugyanazokat a zenéket hallgatja-e, mint 15 éves korában)

2013. júl. 15. 16:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!