Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy 15 éves lánynak 2 tetkója van?

Figyelt kérdés

2013. júl. 15. 14:00
1 2 3 4 5
 31/50 SzilKa ***** válasza:
100%

Hát, most 35 évesen marha ciki lenne, ha teszemazt, New Kids On The Block tetoválás lenne rajtam, pedig anno tinikoromban nagyon odavoltam értük :D

A zenei ízlésünk is változik folyamatosan... Na és hiába hisszük tiniként azt, hogy oly sok mindent megéltünk már, az mind kismiska a későbbi, felnőttkori tapasztalatainkhoz képest.

2013. júl. 15. 22:29
 32/50 anonim válasza:

Két tetkó. De mi, hol, mekkora, milyen? Ez semmit nem árul el.

Egy 15 éves lánynak már elég nagynak kell lennie, nagyjából tisztában kell lennie azzal, hogy mit tesz magával. Ha nem, bàtran használhatjuk rá a 'felelőtlen' kifejezést.

De szerintem lehet akár ízléses, normális tetovàlása is, amit jól megfontolt, és egy egész életen át szívesen hord magán.

Az viszont igaz, hogy nem gyakori ilyen fiatalon a tetkó, szóval elég korán kezdte, én pl biztos vártam volna velük 1-2 évet, és ha még akkor is tetszik, belevágok. :)

2013. júl. 16. 23:04
 33/50 A kérdező kommentje:
még várok 1-2 évet, mindkét karomon lesz egy
2013. júl. 17. 10:34
 34/50 anonim ***** válasza:

de amúgy 18 év alatt még nem is lehet tetkód... vagyis egy igényes és szabálytudó tetováló nem fogja neked felvarrni, de egy igénytelen "essünk túl rajta" garázsszalonos faszi odab @sz neked valami szart, és majd fogod a fejed hogy begyulladt, meg csúnya, meg fáj

ez a te dolgod, csak azért érdemes átgondolni, hol és kivel csináltatod meg. ami egy életre szól, nem szabad elcsépelni/elkapkodni. az se biztos hogy továbbra is rajongani fogsz értük, lehet hogy megbánod

sztem először festesd magad be hennával, az ott marad egy ideig, és akkor rájössz tetszik-e vagy sem

osztálytársamnak hetedikes korában csináltak egy mancsot a bokájára, már hót fakó szar.

2013. júl. 17. 13:11
 35/50 anonim ***** válasza:
Hát kérlek, én 20 éves vagyok, barátnőm ugyanennyi, én imádom a tetkókat, tervezek másoknak, sokat foglalkozom a dologgal, már a saját mintáimat is megrajzoltam, de 18 éves korom előtt meg sem fordult a fejemben, hogy felvarrassam, hiába akartam már akkor is. Mindenesetre még mindig nincs meg egyik tetkóm sem, dehát hova siessek? Ellenben barátnőm 17 éves kora óta minden sz*rt magára varrat, ami csak eszébe jut, volt, amit aznap talált ki unalmában, és mivel sok a pénzük, csak fogta magát és elment tetováltatni. Persze szerinte mind baromi nagy jelentéssel bír, de mégsem tudja senkinek elmagyarázni, hogy mit, csak vonogatja a vállát... a mintái nagy részét fel sem lehet ismerni, amit meg igen, arra azt hiszik, hogy valami filccel rajzolt vicc. És most 20 évesen alig van rajta szabad hely, és ha egyszer tényleg eszébe jut majd valami az élete során, ami sokat jelent, akkor már b*szhatja... szóval mindenképp várj vele, hidd el, nem fogsz lemaradni semmiről.
2013. júl. 17. 19:35
 36/50 anonim válasza:
76%
Nekem 16 évesen 'született' meg a legelső tetoválásom, amit apám csinált. Előtte nagyon sok évig nem is láttam, és mivel Ő ezzel foglalkozott, így úgy döntöttem, hogy csináltatok egyet, persze anyut is megkérdeztem erről. Nem bántam meg, mert utána apám megint lelépett, de mégis itt volt velem, és azóta is velem van a tetoválásban, ami egyedi, mert Ő rajzolta rám. De bandáknak a jelképét nem tetováltatnám magamra, ezt még Te is erősen gondold át. Lehet, hogy 15-20 év múlva teljesen megváltozik a zenei ízlésed és megbánod a tetoválást is. Jól gondold át, mert nem tudod utána letörölni.
2013. júl. 18. 18:00
 37/50 anonim ***** válasza:
Olyan helyre varrasd, amit könnyen el tudsz takarni egy mindennapi ruhával, mert sok munkahelyre alapból nem vesznek fel, ha látják, tetkód van...
2013. júl. 19. 00:04
 38/50 Sertés válasza:
32%

Csak a szutykok tetováltatnak! Mondjuk olyan szempontból jó, hogy a tetoválás mértékéből, "mondanivalójából" azonnal meglehet tippelni, mennyivel van 100 alatt a delikvens IQ-ja...

De, hogy a kérdésedre is válaszoljak: amit te 15 évesen most nagyon tutinak gondolsz, pár év múlva ultraciki lesz! Képzeld csak el, ha 5-10 éve tetováltattál volna, most tele lennél hupikék törpikékkel, Barbikkal, pónikkal...

2013. júl. 26. 03:15
 39/50 Justicar ***** válasza:
0%
Már miért csak a szutykok tetoválnának?
2013. júl. 26. 11:32
 40/50 Sertés válasza:
Kedves utolsó! Most őszintén, hány kimagaslóan művelt értelmes emberen láttál már tetkót? És hányszor az ostoba, sittes söpredéken? Remélem kapiskálod, mire célzok...
2013. júl. 27. 02:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!