Mit gondoltok arról, ha egy 15 éves lánynak 2 tetkója van?
Hát, most 35 évesen marha ciki lenne, ha teszemazt, New Kids On The Block tetoválás lenne rajtam, pedig anno tinikoromban nagyon odavoltam értük :D
A zenei ízlésünk is változik folyamatosan... Na és hiába hisszük tiniként azt, hogy oly sok mindent megéltünk már, az mind kismiska a későbbi, felnőttkori tapasztalatainkhoz képest.
Két tetkó. De mi, hol, mekkora, milyen? Ez semmit nem árul el.
Egy 15 éves lánynak már elég nagynak kell lennie, nagyjából tisztában kell lennie azzal, hogy mit tesz magával. Ha nem, bàtran használhatjuk rá a 'felelőtlen' kifejezést.
De szerintem lehet akár ízléses, normális tetovàlása is, amit jól megfontolt, és egy egész életen át szívesen hord magán.
Az viszont igaz, hogy nem gyakori ilyen fiatalon a tetkó, szóval elég korán kezdte, én pl biztos vártam volna velük 1-2 évet, és ha még akkor is tetszik, belevágok. :)
de amúgy 18 év alatt még nem is lehet tetkód... vagyis egy igényes és szabálytudó tetováló nem fogja neked felvarrni, de egy igénytelen "essünk túl rajta" garázsszalonos faszi odab @sz neked valami szart, és majd fogod a fejed hogy begyulladt, meg csúnya, meg fáj
ez a te dolgod, csak azért érdemes átgondolni, hol és kivel csináltatod meg. ami egy életre szól, nem szabad elcsépelni/elkapkodni. az se biztos hogy továbbra is rajongani fogsz értük, lehet hogy megbánod
sztem először festesd magad be hennával, az ott marad egy ideig, és akkor rájössz tetszik-e vagy sem
osztálytársamnak hetedikes korában csináltak egy mancsot a bokájára, már hót fakó szar.
Csak a szutykok tetováltatnak! Mondjuk olyan szempontból jó, hogy a tetoválás mértékéből, "mondanivalójából" azonnal meglehet tippelni, mennyivel van 100 alatt a delikvens IQ-ja...
De, hogy a kérdésedre is válaszoljak: amit te 15 évesen most nagyon tutinak gondolsz, pár év múlva ultraciki lesz! Képzeld csak el, ha 5-10 éve tetováltattál volna, most tele lennél hupikék törpikékkel, Barbikkal, pónikkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!