Elfogadod azt amikor ok nélkül kötnek beléd és később az idegességre hivatkozva kérnek bocsánatot?
Gondolom mindenkivel előfordult már,hogy családtag,rokon,barát egy teljesen normális kérdés/cselekedet miatt kiakadt.
Nekem általában mindig arra hivatkoznak,hogy ideges volt emiatt, meg amiatt, és ezért.
Engem ezek nem érdekelnek, mert én például idegességemben is tudom,hogy miért veszekszem valakivel és tudatosan teszem, ezért soha nem is kérek bocsánatot mert az úgysem lenne őszinte és úgy gondolom,hogy mások is így vannak ezzel csak ők talán bocsánatot kérnek, de nem gondolják komolyan.Annak pedig semmi értelme, főleg amikor egy nap 5x köt belém és 5x kér bocsánatot, az már annyira hiteltelen.
Ti,hogy vagytok ezzel az "Ideges voltam, bocs" dologgal?
(Egyébként a kérdésben leírtak jelenleg éppen nem aktuálisak nálam, csak eszembe jutott, és kíváncsi vagyok mások hogy állnak ezzel)
Úgy vagyok ezzel a dologgal,hogy elfogadom,hogy Mindenki más és más és hidd el van aki ilyen (van aki különbözik Tőled).A környezetemben pont Te lennél a kivétel.
Tehát totálisan elfogadom az ilyen fajta bocsánatkérést,bár lehet azért könnyebb,mert tudom,hogy Én is milyen cirfán szoktam kiakadni,ha ingerültebb vagyok.Elég szarul esne,ha Valaki nem értékelné,hogy beismertem,hogy hibáztam.
Én is elfogadom, legalább is azt mondom.
Persze nem jegyzetelem az ilyeneket, a többségére nem is emlékszem, de nekem rosszul esik míg egy teljesen hétköznapi dolog miatt leharapja valaki a fejem, mert ő most éppen szar kedvében van...
nekem ez olyan takarózás-szagú. ne mentegesse magát, hanem tanuljon meg uralkodni az indulatain.
mivel olyan ember vagyok, aki komolyan veszi amit a másik mond, így marha rosszul esik ha valaki idegbajra hivatkozva elküld a búsba.
hümmögve elfogadom a bocsánatkérést, de utána minimalizálom a kapcsolatot. a hozzám közelállók tudnak normálisan viselkedni, aki nem tud, az pedig kívül marad a körön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!