Szerintetek az emberek többsége mennyire lehet manapság önmaga? Csak én vettem észre hogy ha manapság ha kussolsz és seg. Get nyalsz akkor viszed valamire?
Hülyeség. Azóta vagyok sikeres a munkámban, amióta önmagam vagyok. Senki fenekét nem kell nyalnom, csak dolgoznom, de azt meg szeretem. :)
A fenti módszer szerintem azoknak jó irány, akik inkább meghúzzák magukat egy napi 8 órás kényelmes állásban, és minél kevesebb munkát szeretnének végezni. Ha szembemész a világgal, annak az a nagy ára, hogy többszörösét dolgozod, mint a seggnyalók, de többre is viszed cserébe. Lehet választani. :)
Oké, most lelkesen helyeselni kéne? Szerintem nem kell nyafogni, hogy "manapság", mert nem éltél régebben, most élsz. Másrészt, azért a szakmáját mindenki maga választja, szerintem aki mondjuk közgazdaság-szakra megy egyetemre, az aztán fölöslegesen nyafog, hogy egy multinál kell dolgoznia. Másrészt meg evidens, hogy ha nem pofázol be a főnöknek, akkor kevésbé fog utálni, dehát ez már nem a világ borzalma, ez logikus. Másrészt, nem lehet mindenkinek kiteljesednie, ha mindenki híres lenne, senki nem lenne híres. Vannak akik kiválnak, és vannak akik nem. Ezért hívjuk a kiválókat kiválóknak.
Megkeseredett emberek meg mindig voltak és mindig lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!