Baj, ha szeretem Hitlert?
Figyelt kérdés
mármint nem úgy szeretem, mert tudom, hogy rossz ember volt és rémes dolgokat tett, csak nagyon érdekesnek találom az életét, meg nagyon érdekelnek az olyan dolgok is, amiket a koncentrációs táborokban csináltak. Egész életemben utáltam a töri órát, de amikor a világháború idején ezekről is tanultunk, már engem is elkezdett foglalkoztatni ez a téma. És azóta ha látok a tv-ben bármilyen dokumentumfilmet Hitlerről, megnézem. Most pl. le is karom majd töltetni tesómmal az egyik dokumentumfilmet, amit régebben töri órán néztünk, Hitler életét mutatják be és nagyon érdekes.
Baj, ha ennyire "rajongok" érte?
15L
2013. júl. 10. 19:51
11/14 lencsefőzelék válasza:
12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2013. júl. 12. 10:43
13/14 anonim válasza:
Nem baj,de róla se kell elhinni mindent amit a dokumentum filmekben hallasz. :)
14/14 anonim válasza:
Szerintem se baj. Engem igazából az egész történelem érdekel nem csak a II.vh. Én jobban tisztelem Göringet, mint Hitlert. Nézd meg a Nürnbergi per 1-2. részét, kb. az egész Göringről szól. Sokkal okosabb ember volt, mint Führer. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!