Csak én nem szeretem az emo stílust?
Elvonatkoztatva attól, hogyan öltözködnek, milyen a sztereotípikus viselkedésük és szokásaik, valamint zenei ízlésük, Kérdező, mit nem szeretsz az "emosoknak" titulált emberkékben? Szimpla kérdés, nem akarok provokálni, ócsárolni senkit, vulgáris vitába keveredni pedig pláne nem.
Csak kíváncsi vagyok - mi zavarja az embereket a felsoroltakon kívül? Tudsz konzekvens választ adni, vagy logikus érv híján a divatból utálók táborát gazdagítod?
Hogy miért nem szeretem az emosokat?
Mert olyan hihetetlenül rosszul állnak az élethez, és téged néznek le. Egy átlag embernek ugyanannyija vagy kevesbbje van az életben. Szerintem az emosok csak feltűnési viszketegséges kislányok és kisfiúk akik a pink meg zöld hajukkal akarják felhívni magukra a világot. Mindenki azt csinál amit akar,de mikor a kis scene gyerek aki persze emosnak vallja magát és azt se tudja,hogy isszák e vagy eszik... Mikor a szemed előtt ejt vágásokat a barátnőd a karján,mert ő emos,mert ő ballábbal kelt fel és így neki jobblesz. Basszus menjél ki a kertbe szedj egy virágot és élvezd ami van. Egyszer beszélgettem egy komolyabb emossal,aki azt mondta,hogy a világ annyira rossz,hogy nem tudják befogadni őket,mert máshogy néz ki. És hogy nem értik meg,hogy miért jó nekik,hogy pengétszopogatnak unalmukban. Valóban,ezt senki nem fogja megérteni! Ha azt akarják,hogy normálisan emberszámba vegyék őket akkor nem kéne úgy viselkedni mint eyg hisztis tini.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!