Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek is baj hogy rock...

Szerintetek is baj hogy rock zenét hallgatok?

Figyelt kérdés

styles of beyond-nine thou (Superstars Remix)

főleg a nfsmw zené.már más cikizett, hogy "fúú tiszta sz@r csak rock zene stb."nekem zek tetszenek, sőt zek nem pörgetnek fel mint az emberek többségét, még eegyszer el is aludtam rá.a lnyeg hogy zavar hogy más cikizi a zenéimet.sőt őszintén bevallom hogy nfsmw függő vagyok, lehet hogy ez már baj.nem tudom.pl a nfsmw vidokat is nézem.kicsit összevisszairtam de remélem érthető lett.

2013. júl. 6. 20:15
1 2
 11/13 980316 válasza:
100%

Őszintén, ez egy hülye kérdés volt. Először is, másnak nincs beleszólása, hogy mit hallgass, vagy mit ne hallgass. másodszor pedig, a Rock jobb, mint bármi más. :D

Nekem is beszóltak a kis beképzelt pi*** osztálytársaim, csak éppen nem érdekel. :D

2013. júl. 19. 17:40
 12/13 csuresz válasza:
dehogy,amilyen az izlésed olyat hallgass.Én pl szintén imádom a rockot,különösen az AC/DC-t,de szeretem a jó pörgős Dubstepeket is
2013. aug. 23. 17:51
 13/13 anonim válasza:
Én mindnet hallgatok, de az alap az a rock :) nekem még nem szóltak be miatta pedig az szerint is öltözködök. Vagyis lehet h beszóltak csak én nem emlékszek rá? o.O nah mindegy :D
2013. dec. 27. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!