Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyenek az emberek?...

Miért ilyenek az emberek? Miért szólnak be idegen emberek?

Figyelt kérdés

Nem akarok túl sok szöveget írni, megpróbálom megfogalmazni röviden a kérdésemet:)

Szóval egy fiatal lány vagyok, de már nem tizenéves. Régebben a suliban ( gimiben ), valamint néha-néha idegen emberektől azt hallottam, hogy azt mondják egymásnak, hogy " olyan csúnya ez a lány ". Volt, hogy elmentem pár lány mellett és ezt mondták, hallottam, de nem csak én, szóval nem képzelődtem:) Valamint, tök idegen embereknél is láttam már, hogy néztek és mosolyogtak rajtam vmit. Mindig megnéztem magam, de minden rendben volt rajtam, sőt még meg is kérdeztem a velem lévőktől is, de ők sem láttak rajtam semmi különöset, amiért nevetni kellett volna rajtam. Nem értem a dolgot, mert már úgy is volt ez, hogy a lehető legkevesebb smink, átlagos kinézetbe mentem utcára, nehogy abban legyen vmi hiba. Mégis olyan furán néznek rám az emberek néha. De volt, amikor egyáltalán nem volt semmi ilyen dolog, pedig semmit nem változtattam magamon. Ami még inkább zavar, hogy fiúk is nevettek már rajtam, szóval még ha csak lányok, akkor még a féltékenység szóba jöhet, de így...biztosan nem:(

nektek mi a véleményetek? Képet azért nem rakok ki magamról, mert nem csak saját magamról akarok tanácsokat olvasni, hanem hogy szerintetek egy ilyen dolognál mi lehet az oka a beszólásoknak, lenézéseknek? Vagy aki nagyon szép, annak is be szoktak szólni, vagy bámulják?

Ami még esetleg lehetséges, hogy elég vékony vagyok, így az arcom is, és talán a sok keseredettség látszik az arcomon? De hát ezért kinevetni vkit...nem értem...na mindegy:D

Szívesen olvasok mások tapasztalatait is:)

Kösziiiiiiiiiii:)

2013. júl. 4. 17:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Üdv ismét! :D

Mi történt kedves kérdező? :)

Azt hiszem tudom mi az igazi bajom: ezt a nagy meleget nemcsak a gépem nem bírja, hanem az én agyam se. Úgy is mondhatnám, hogy szó szerint felforr az agyvizem. :D

Amúgy bocs a sok OFF-ért. Nem tudok aludni és összevissza írok mindenféle hülyeséget már. :D

2013. júl. 8. 01:44
 22/25 anonim ***** válasza:

Hmm, valóban eléggé elhagytam magam a vizsgák után, noha nekem is sokat kell és kellene tennem. Talán most az a leghelyesebb "öndiagnózis", hogy a vizsgaidőszakban felgyülemlett stressz és az obskúrus jövő miatt lettek ilyen gondolataim, amiket ki is kellett írnom magamból. Csak most igyekszem újult erővel a következő célra koncentrálni és nem ilyen dolgokra figyelni.

Ezt a témát már túl is ragoztam, úgyhogy tényleg ennyi. Üdv! :)

2013. júl. 8. 12:49
 23/25 anonim ***** válasza:
#19-es a felismerés tartott sok ideig, de onnantól kezdve fokozatosan egyre jobban megy. A felismerést persze el is kell fogadni, mert ha nem gondoljuk komolyan akkor nem működik.
2013. júl. 8. 14:47
 24/25 anonim ***** válasza:
Rendben. Ismételten köszönöm szépen a tanácsot!
2013. júl. 8. 17:31
 25/25 A kérdező kommentje:

nem tudom, hogy tőlem kérdezted a "mit történt kedves kérdező-t", ha igen, akkor semmi, semmi, csak örülök a sok hozzászólásnak:)

ha nem nekem szólt, akkor elnézést:D csak kicsit megkavarodtam én is:)

remélem mindenkinek sikerül minden amit szeretne, sok önbizalom és határozott szemléletmód, meg ilyenek:)

2013. júl. 8. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!