Baj, hogy fiús vagyok? A pasiknak ez mennyire jön be?
Kiskorom óta fiús vagyok de persze lánynak érzem magam és a fiúkhoz vonzódom! :D
A külsőm nem jó, de jó fejnek tartom magam és van humorérzékem. Apukám szereti a gépeket (traktorok stb) és amikor volt neki mindig segítettem szerelni, így valamennyi ragadt rám. Szeretem a kocsikat, tudok vezetni, tudok kereket cserélni meg ilyenek. Nem okoz gondot egy szöget a falba verni, meghúzni egy csavart, nagyjából fát vágni is tudok, betonozásnál ott voltam mindig így ahhoz is értek valamennyit (egyedül nem mernék belevágni :D), egyszer egy falnak egy kis részét én vakoltam, festettem a házban is egy kis részt. Tudok férfi hajat vágni (igaz csak géppel :D). Meg ilyesmiket. Azért tudok takarítani is, főzni nem próbáltam még de nem hiszem, hogy olyan nehéz, úgyis szakácsnak tanulok. De nem érdekelnek a sminkek, ruhák, vásárlás meg ami egy átlagos lányt érdekel. A szoknya, lányos ruha, smink nem az én stílusom, amit amúgy kicsit sajnálok de nem tehetek róla, szerintem nem is állna jól nekem. Életemben nem hordtam még magassarkút. Csak szemceruzával voltam kifestve vagy 3 alkalommal de nem éreztem jól magam. Úgy gondolom, hogy egy pasinak nő kell, ezért kicsit félek, hogy mi lesz ha arra kerül a sor de nem akarok megváltozni mert így érzem jól magam. Az lenne a kérdésem, hogy ez egy pasinak sok lenne? Mi a véleményük az ilyen lányokról? És úgy általánosságban mi a véleményetek? Szerintem anyukám egy kicsit csalódott, mindig kinézte nekem régebben a lányos ruhákat, nekem meg mindig fekete vagy sötét színű kellett, mondjuk most már engedtem egy kicsit.
16L
lány vagyok, régebben én is hasonló voltam, aztán persze finomodott a dolog, most már nőiesebb stílusban nyomom, de a mai napig bennem van egy kicsit a vagányság és a maszkulin jellemvonások.
sztem a legtöbb pasi azért álmodik titkon ilyen nőről, mert nem kell hallgatni a nyavajgását, h letört a körme, shoppingolni akar, vagy épp nincs kedve valami extrém dologhoz.
mire leérettségizel, sztem megtalálod majd a saját stílusod és a pasik is észrevesznek majd.
Bár én lány vagyok, de megmondom őszintén, hogy engem zavar, ha egy lány társam nem lányként viselkedik. NŐK vagyunk, nem férfiak, legyünk rá büszkék. Persze, nem kell úgy viselkedni mindig, mint egy p*csa, de ha én fiú lennék, akkor biztos, hogy egy cuki, nőies lányra lenne szükségem. Ha kocsikról akarok beszélni, akkor ott lennének a haverjaim.
A sminkkel, meg a lányos ruhákkal meg lehet kísérletezni, nem kell mindig a szélsőségekben gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!