Miért nem tartatok önvizsgálatot néha?
Miért álltok be a sorba loptok, gőgösek, nagyravágyóak, uralkodó, eltipróak, tiszteletlenek vagytok egymással és embertársatokkal, miért ér ennyit nektek az érvényesülés és megélhetés hogy emberiség és erkölcs nem számít már?
Akinek nem inge annak az igen ritka kivételnek az ne vegye magára,és mielőtt írnának közhelyeket hogy ne vegyek senkit egy kalap alá,nos mindenki kétszer is vizsgálja meg magát!
Tanácsom a következő!jóindulattal ,tisztelettel mindenki nyugodtabb lenne és boldogabb akármilyen hihetetlen de nem lenne gondja!
"Egymást különbnek tartsátok"
"Ahogy szeretnéd hogy az emberek veled bánjanak úgy bánj velük te is!"Nincs kivétel!!
"A szeretetnek nagyobb ereje van mint az önzésnek és hatalomvágynak"!!
"Ahogy szeretnéd hogy az emberek veled bánjanak úgy bánj velük te is!"Nincs kivétel!!
"A szeretetnek nagyobb ereje van mint az önzésnek és hatalomvágynak"!!
Leírva szépen hangzik, viszont a mai világban főként itthon, nem érdemes emberségesnek lenni, mert nem kapod vissza
A szeretet két emberen áll, ha velem nem bánnak jól, nekem miért kéne jónak lennem azokkal szemben?
Már ha lemegyek a boltba, rögtön ott tapasztalom a morgást, ezért nem kell sajnálkozni
Mindenki felül akar lenni, és aki nem képes erre, az mindig is lent lesz a süllyesztőben
21/F
A Netpróféta szólott, hallelujjjaaaaahhhh!
Leszállott az égből vala, hogy a GYK-zó népeknek ragyogó lényével világítótoronyként utat mutasson eme setét időkben az internet szürke tengerén.
Ítélkezik vala, s kéretlenül tanácsot oszt vala, de ne bántsátok, hisz' csak jót akar, mert Ő a Netpróféta, hallelujah!
Ártani nem akartam, cinizmusommal pedig csak le akartam festeni, hogy a célközönség szemében hogyan jelenhetsz meg :)
Szélmalomharc ez a javából, Don Quijote!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!