Mit gondoltok? Mitől nő egy nő és mitől férfi egy férfi?
Inkább mikortól:
Akkortól, amikortól nyugodtan szeretkezhetnek védekezés nélkül is, avagy amikortól gyereket vállalhatnak felelősségteljesen.
Biológiailag persze már tizenvalahány éves kortól nő/férfi, de amíg nem képes valaki megteremteni azt az anyagi hátteret, hogy függetlenül a szüleitől is tudjon élni és (akár gyereket vállalni), addig lány, fiú...
Azt a baromságot, hogy egy nő a férfitől lesz nő és a férfi a nőtől férfi (van az a mondás, hogy amikor benyit a szobába egyik vagy másik...!? nem tudom idézni, de tudjátok mire gondolok), na az egy nagy baromság.
Attól mert pl a 22 éves Bellácska jár egy 35 éves gazdag Tiborral, még nem nevezném nőnek Bellácskát, ha se munkája, se megtakarítása, se lakása... Persze ha Tibor eltartja vállalhat gyereket. De a helyében nem lennék olyan nyugodt egy ilyen Tibor mellett, aki majd megy a következő 22 éveshez, ha Bellácska 32 lesz. Minimum egy házasság, vagy szerződés, és akkor nyugi van. Viszont akkor meg Tibor nem nevezhető egy belevaló férfinak, de hát ezt már csak lenyeli... :)
Szerintem ha mindkettő tisztában van az értékeivel és a hiányosságaival is.
Nekem ezt jelenti: NŐ ha szexi (itt nem öltözködésre gondolok ,hanem arra amit áraszt magából.)határozott,magabiztos,okos és ravasz, tipptop,jó humorú, szép és jó az alakja, elegendő önbizalom,nyitottság,megvalósítja önmagát,jó partner,jó társaság,stílus,mindig önmaga,kihúzza magát, van tartása mind2 értelemben,erős, alapból jól érzi magát a bőrében és nem egy pasitól érzi magát nőnek.Szóval szerintem a kisugárzáson múlik. Számomra az nem NŐ , aki a mellével vagy a fenekével akar hódiatani hanem aki a személyiségével , mert bízik annyira magában ,hogy tudja érdekes ember.
FÉRFI:aki tiszteli a partnerét,őszinte egyenes,határozott,megfontolt tudja mikor mit kell tenni,tisztában van az értékeivel,lehet vele kommunikálni, hűséges,erős,jó kiállású,bátor,sármos,vicces,figyelmes,okos,igényes,aki bármit megtenne egy nőért stb. És egy férfi sem a nemi szervétől férfi.
Az kemény... :DDD bírom az ilyen kérdéseket.
Apád anyád nem nevelte beléd, hogy mitől férfi a férfi/nő a nő ?!
Ha a net nevel téged és a netből akarod megtudni, hogy mitől férfi a férfi stb akkor egy igen torz sz@rdarab lesz belőled...esetleg az is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!