Miért ilyen sunyi ez a munkahelyi kiutálás?
Figyelt kérdés
Őszintén nem mondják meg az érintett személynek se, de a főnöknek se, hogy a francba kívánják az új embert, csak folyamatosan éreztetik.
Nem lenne jobb megmondani a főnöknek, hogy nem kell új ember? Vagy a kitaszítottnak, hogy nem látják ott szívesen.
Amúgy olyan munkahelyre gondolok ahol muszáj együtt lenni, szóval az elvonulás nem megoldott.
tegnap 19:41
1/14 anonim 

válasza:

De szokták fúrni a főnöknek is a kollegákat.
3/14 A kérdező kommentje:
Az a jobbik eset. Bár nem túl egyenes.
tegnap 21:24
4/14 anonim 

válasza:

Az a rosszabbik eset. Mitől jobb, ha a főnököt is ellened fordítják?
5/14 A kérdező kommentje:
Mert akkor legalább kirúg. És kell adnia végkielégítést, meg nem úgy jön ki, hogy megfutamodtál.
tegnap 21:48
6/14 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem biztos, hogy kirúg. Azt várod, hogy kirúgjon? Végkielégítés sem jár mindenkinek. A megfutamodást nem értem.
7/14 A kérdező kommentje:
Hát a felmondás nekem olyan mint egy megfutamodás. És azok győzelme akiknek ez a célja, hogy felmondjon az ember.
tegnap 21:54
8/14 anonim 

válasza:

Nem feltétlenül, ha mondjuk találsz egy jobb helyet. Viszont igen, lehet ezzel célt érnek. Ha ez zavar, akkor fel kell benned a kesztyűt. Egy haverod sincs ott?
9/14 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy adott területen amihez értek és amiért tanultam dolgoztam éveket ez a legjobb lehetőség. És minden más okés is, csak nem fogadnak be és éreztetik, hogy nem látnak ott szívesen. Közvetlen munkakapcsolatban csak az a pár ember van velem, aki utál.
tegnap 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!