Valóban csak a Magyarországon szúrják egymást a munkatársak?
A helyett, hogy összetartaná a legnagyobb pofájú a brigádot inkább a leghalkabbat támadja a a jobbkezével(legjobb haverjával), beszólogat neki, csicskáztatja, kioktatja, kibeszéli...
Pedig ő dolgozik a legtöbbet stb. Miért kell kiutálni a leghalkabbat?
"Miért ha visszaszól azt összeverik az mennyivel javít a helyzetén?"
Milyen munkahely ez? Hagyd ott a francba.
"Miért ha visszaszól azt összeverik az mennyivel javít a helyzetén?"
Jó ég, milyen munkahely az ilyen?! Azonnal felmondás és álláskeresés...
6:
"Jó ég, milyen munkahely az ilyen?!"
Velem a közmunkában majdnem megesett, szerencsére pont az utolsó hetemen. De előtte gyárban dolgozva is nem egyszer rezgett a léc. Amúgy meg ha utcán sétálva elnézem a kőművessegédeket, meg az építőipari segédmunkásokat, ott is símán a levegőben lebeg a dolog, tekintve, hogy előszeretettel vesznek fel közéjük börtönviselt kisebbségieket.
igen. külföldön több helyen dolgoztam és olyanok voltunk mint a testvérek. Tisztelet , értékelés volt egymás iránt. A kolleganőm bőgött egész délelőtt amikor elmentem...
itt meg a munkahelymen rosszindulatúak, ÁTKOZZÁK az Istent és mindenkiről rosszat beszélnek.
Persze voltam más inteligensebb helyen is ahol nagyon aranyos volt 1-2. De sajnos több a rosszindulatú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!