Magyarországon hogyan lehet karriert építeni?
Még iskolába járok, de már ott elbukok hogy szakmai gyakorlatra sem vesznek fel, hiába próbálkozok mindenhol.
Másoknak hogy sikerült?
Szerintem teljesen mindegy a végzettség.
Kapcsolatok kellenek és tényleg, pénz.
Most hogy orvos vagy jogász vagy villanyszerelő, vagy 8 általános vagy bármi az mindegy.
Nem jártam szakmai gyakorlatra, pedig szakközépiskolában érettségiztem. Utána elvégeztem egy egyetemet, diplomát szereztem, egy percet nem dolgoztam abban a szakmában.
Olyan hivatást kell választani, amit szívvel-lélekkel tudsz csinálni. Ennyi szerintem a titka. Abba tud annyi energiát és időt ölni az ember, hogy ne lehessen figyelmen kívül hagyni.
Akármilyen ország, a kapcsolatok és a pénz mindig dominál... de mindenhol magyarországon is, ha ki tudsz tűnni a tömegből és neg tudod mutatni győzni a munkaadót, hogy te jobb vagy a többiél, nyert ügyed van... ha csak egy agrármérnök vagy a sok agrármérnök végzettségű közül, akkor készülj fel a 3műszakra gyári munkával...
Én Szobafestő mázoló végzettséggel érettségi nélkül tavaly magyarra átszámolva
Kb 20milliót kerestem, mert nem csak 1 vagyok a tucatból, hanem képes vagyok olyan speciális festési technikákra amire nem sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!