Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Magyarországon hogyan lehet...

Magyarországon hogyan lehet karriert építeni?

Figyelt kérdés

Még iskolába járok, de már ott elbukok hogy szakmai gyakorlatra sem vesznek fel, hiába próbálkozok mindenhol.

Másoknak hogy sikerült?

2017. ápr. 18. 16:59
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
Informatikai vagy mérnöki szakra kell járni.
2017. ápr. 18. 17:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó kapcsolatok és sok pénz.
2017. ápr. 18. 17:30
 3/7 A kérdező kommentje:
agrármérnöknek tanulok, és sehova se vesznek fel, még gyakornoknak sem. Innen hogyan tovább?
2017. ápr. 18. 17:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen mindegy a végzettség.

Kapcsolatok kellenek és tényleg, pénz.

Most hogy orvos vagy jogász vagy villanyszerelő, vagy 8 általános vagy bármi az mindegy.

2017. ápr. 18. 17:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem jártam szakmai gyakorlatra, pedig szakközépiskolában érettségiztem. Utána elvégeztem egy egyetemet, diplomát szereztem, egy percet nem dolgoztam abban a szakmában.

Olyan hivatást kell választani, amit szívvel-lélekkel tudsz csinálni. Ennyi szerintem a titka. Abba tud annyi energiát és időt ölni az ember, hogy ne lehessen figyelmen kívül hagyni.

2017. ápr. 18. 18:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Akármilyen ország, a kapcsolatok és a pénz mindig dominál... de mindenhol magyarországon is, ha ki tudsz tűnni a tömegből és neg tudod mutatni győzni a munkaadót, hogy te jobb vagy a többiél, nyert ügyed van... ha csak egy agrármérnök vagy a sok agrármérnök végzettségű közül, akkor készülj fel a 3műszakra gyári munkával...

Én Szobafestő mázoló végzettséggel érettségi nélkül tavaly magyarra átszámolva

Kb 20milliót kerestem, mert nem csak 1 vagyok a tucatból, hanem képes vagyok olyan speciális festési technikákra amire nem sokan.

2017. ápr. 20. 08:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy jó helyeken vannak ismerőseid/rokonaid
2017. ápr. 20. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!