Valóban csak a Magyarországon szúrják egymást a munkatársak?
A helyett, hogy összetartaná a legnagyobb pofájú a brigádot inkább a leghalkabbat támadja a a jobbkezével(legjobb haverjával), beszólogat neki, csicskáztatja, kioktatja, kibeszéli...
Pedig ő dolgozik a legtöbbet stb. Miért kell kiutálni a leghalkabbat?
8as vagyok.
A férjem vezetői állást kapott egy multicégnél, de én nem nagyon találom a helyem.
A munkaadók csak fél munkaidőre jelentenek be, fél fizuval vagy kevesebbel, a munkatársak is irigyek mert nagyon jól nézek ki, kedves vagyok stb. , a főnöknő is nagyon kedvel, a vásárlók is, több nyelvet beszélek 5öt de nem inkább csak elbeszélgető szinten .
A kollegák sajnos inkább kiutáltak, így megint újabb állás után nézek.
bocsi a helyesírási hibáért.
Amúgy igen a férjem miatt jöttem vissza. Más semmi nemnagyon köt ide. A barátaim is mind ott maradtak -több évig voltunk kint, a férjem nem tudta megszokni , én pedig gonodoltam megpróbálom itt a szerencsém ..
Akkor jól kibbasztál a férjeddel, a sok pénzt otthagyta miattad na szép. Legalább megszedve jöttetek volna haza.
Pffffff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!