Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért akarnak kiutálni néptánc...

Miért akarnak kiutálni néptáncról?

Figyelt kérdés

Egyszer azt vettem észre néptáncon, hogy egyre több ember elkezd bunkón viselkedni velem, pedig az utóbbi két hétben (két hét alatt történt) nem változtam semmit (azok mondják ezt akik nem bunkók velem. Van egy lány aki összehord rólam minden rosszat (volt legjobb barátnőm). Meg mindig jó párom volt, jó helyen álltam, de most a legrosszabb fiúval állok leghátul. Az a lány aki jó fej azt mondta, hogy amikor nem voltam az öltözőbe arról beszéltek, hogy én mennyire i.ióta, h.lye... vagyok. Kérlek, ha tudtok segítsetek.

Előre is kösz: kiscsaj9876

#kiutálás #néptáncról
2014. ápr. 9. 19:05
 1/6 anonim válasza:
Vond kerdore a lanyt aki pletykal rolad a tobbiek elott. Ne hagyd magad az a lenyeg...nem kell felni!!!
2014. ápr. 9. 19:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Összevesztél a volt legjobb barátnőddel, és bosszúból bemocskol mindenki előtt.Nem mindenki akar téged kiutálni, csak a csaj elindított egy lavinát és mindenki "sodródik az árral".Add önmagad szard le, és keress olyanokat akik nem bunkók veled.Max tépd meg a csajt de csak végső esetben.:D
2014. ápr. 9. 19:12
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi, és nem vesztem vele össze
2014. ápr. 9. 21:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Azért írok Neked erről, mert ez a néptáncról kiutálás nagyon komoly téma tud lenni, és én is érintett vagyok benne.

Ezeknek a művészeti csoportoknak némelyike, szerencsére nem a többség, de egy részük mindenképp, abnormális csordaszellemben működik.

Én 17 évig táncoltam, aztán eljöttem, mert hiába volt a tánc mindennél fontosabb, és hiába nem bántottam senkit, az utolsó években minden előzmény nélkül, koholt vádakkal olyan szinten kiközösítettek és a lakhelyünkön a hírnevemet is megrongálták, hogy még most, felnőttként is szembesülni kell néha a hosszútávú negatív hatásukkal.

Sajnos a táncegyüttesek (és más művészeti csoportok, ha nincs egy megfelelő képzettségű és intelligenciájú vezetőjük - nálunk nem volt) nagyon veszélyesek, mert sok az egoista, olyan értelemben, hogy mindenki színpadon akar lenni, mutogatni a tudását, szólózni, elől lenni, a szebb ruhát, a szebb cipőt, a jobb üveget/ostort/botokat/alsószoknyákat/nadrágokat megkaparintani, sok az erős, erőszakos egyéniség, és vannak a szólista nagyhangúak, akik legtöbbször nem a legügyesebbek, csak nekik a legnagyobb a pofájuk.

Na ezek, ha megharagszanak rád, vagy nem is kell, hogy haragudjanak, vagy épp tegyél valamit, elég, ha megkapsz több szólót, egyéni primitívség szinttől függ, mennyire kezdenek a kiközösítéssl. Nem kell hogy tegyél bármit.

Bőven az is elég ha egy kicsit jobb vagy náluk.

Sajnálom, hogy még ma is van ilyen, velem is így kezdődött ahogy leírtad. Nem ijesztgetni akarlak, inkább óvni, mert amit nekem azokkal megélnem volt muszáj, azt még az ellenségemnek sem kívánom.

Ha gondolod, írj privit, és mindenképp jelezd a vezetőidnek, ez a dolog nem maradhat titokban, én is segítek, ha akarod, sajnos elég jól kiismerem magam az ilyen barnmokkal.

2014. ápr. 15. 02:37
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm! Igazad van,mert annak a lány aki mocskolja a hírnevem két nővére is abba az egyesületbe táncol mint mi, meg nagyon nagyképű is. Vele mindenki kivételezik, jópofizik. Már egyre több ember veszi észre hogy igazából milyen. Még egyszer is köszönöm a sok jó tanácsot, és kellemes húsvétot mindenkinek.
2014. ápr. 16. 18:59
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Köszi, akkor légyszi kaphassak már egy zöld kezet, hadd legyen az átlagom magasabb!
2014. ápr. 17. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!