Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mély tulajdonságaidtól szabadu...

Mély tulajdonságaidtól szabadulnál meg, ha tehetnéd?

Figyelt kérdés

Én pl nagyon nem szeretem azt magamban, hogy keveset beszélek emberekkel, egyáltalán nem vagyok olyan szinten kommunikatív mint a legtöbbek. Egyszerűen nem tudok úgy általánosságban beszélgetni emberekkel mint mások. Meghallgatom amit mondanak, 1-2 szóban reagálok, és tovább lépek.

Kissé irigy is vagyok néha, mert jobb lenne kommunikatívnak lenni, mint ennek az ellenkezője, nem lennék ennyire magamnak való.

ma 11:30
 1/10 anonim ***** válasza:
48%

Lustaság.

Én sem beszélek az emberekkel, vissza sem kérdezek, hogy és te hogy vagy? - de én teljesen jól elvagyok ezzel 😀

ma 11:34
 2/10 anonim ***** válasza:
céltalanságtól
ma 11:39
 3/10 anonim ***** válasza:
izgulás, félénkség, túlaggódás
ma 11:42
 4/10 anonim ***** válasza:
35%
Levegővétel
ma 11:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Hogy mindennel foglalkozok.
ma 12:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Érzékenység.
ma 12:56
 7/10 Metionin ***** válasza:
100%
Önbizalomhiány, megfelelési kényszer.
ma 13:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs rossz tulajdonság. Mindig kiröhögnek, hogy ez mekkora bullshit, pedig nem az. A rossz tulajdonságaid a túlzottan domináns tulajdonságaid, amiket nem tudsz kontrollálni. Azért lesznek rosszak, mert akkor is előjönnek, amikor nincs helyük, és problémát generálnak.

Keveset beszélni egyáltalán nem rossz tulajdonság. Nekem épp az ellenkezője az egyik rossz tulajdonságom: túl sokat beszélek, nem hagyok másokat szóhoz jutni.

ma 15:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Az érzéseimtől. Sokkal könnyebb lenne pszichopatának lenni, sokkal előrébb tartanék az életben. Mert az érzelmek csak hátráltatnak egy cél elérésében, egy pszichopata ellenben hideg fejjel tud dönteni.
ma 15:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Ugyanaz, mint a 7-es.
ma 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!