Kitartó vagyok - Ritkány nyugszom bele abba, hogyha valami nem megy, vagy nem sikerül. Itt jelezném, hogyha elutasít például egy lány, akkor én azt elsőre felfogom és békénhagyom. Szóval, senki ne erre gondoljon a kitartás alatt. Hanem olyan dolgokra, hogy képes voltam azért elmenni újra ZH-t írni, mert nem lett 100%-os. Képes voltam hónapokon keresztül diétát tartani megszakítás nélkül és több 10 kg-t fogytam. Törekszem arra, hogy megoldjam a dolgokat, nehezen adok fel bármit is.
Segítőkészség - Szívesen segítek másoknak addig a pontig ameddig nem megy át kihasználásba vagy nem próbálnak meg "lehúzni".
Intelligencia - Úgy gondolom, hogy van egy egész vállalható eszem. Nehezen vagyok megvezethető és képes vagyok elismerni, hogyha tévedek. Sok dolog esetén szeretem, hogyha van bizonyíték vagy tudományosan igazolható és nem csak a semmibe beszélnek nekem.
Megbízhatóság - Nem mondom, hogy soha nem hazdok, mert mindenki hazudik. Legalább olyanban, hogy azt mondja jól van, de egyébként nincsen, csak nem akar róla beszélni. De a lényeg amit mondani akarok, az annyi, hogy én másoknak nem kamuzok, nem igérgetek a semmibe, ha valamit mondok akkor azt próbálom is megcsinálni és betartani. Mindig is utáltam az igérgetős embereket akik rohadtul nem érnek oda, nem jönnek el, nem tartják be a szavukat.
Hirtelen kb ennyi.
Figyelek mások érzéseire. Empatikus vagyok és számomra fontos, hogy masok is jól érezzék megukat körülöttem. Figyelmes vagyok és ha belejövök vicces is, órákig tudok nevetni egy apróságon. Meglátom a jót minden helyzetben, nyitott vagyok új ötletekre és nem félek beismerni, ha hibáztam. Kitartok a céljaim mellett, kötelességtudó vagyok, és azért ami érdekel bármit meg tudok tenni.
Amúgy nagyon tetszik ez a kérdés ❤️❤️
Megbízható, realista (az jó,nem?)
Intelligens, bármikor lehet rám számítani, tettre kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!