Mik a pozitív és a negatív tulajdonságaid?
Pozitív a humor és ez empátia.
Negatív ,hogy néha komor vagyok és sajnos az is,hogy hiszek az embereknek és segítek rajtuk.Utóbbi kettőt nem kéne, mert nagyon sok bajt okozott az életemben.
Pozitív: vidám,kedves,segítőkész,érzékeny,
kreatív
Negatív: türelmetlen,stresszelős,kissé egoista,mártírkodó
Pozitív: nagyon szorgalmas vagyok, a végletekig tudok tűrni, bármikor bárkivel tudok kedves és empatikus lenni, és minden helyzetben nyugodt maradok.
Negatív: viszonylag önző vagyok, illetve, ha valaki keresztbe tett nekem, vagy bárki számomra kedvesnek, akkor sosem felejtek, képes vagyok éveket is várni arra, hogy a számára legfontosabb dolgot tönkretéve beteljesítsem a bosszúm. Nem igazán bocsájtok meg.
Pozitív: alázatos, lelkiismeretes, precíz, kedves, illedelmes, segítőkész, szorgalmas és jó hallgatóság vagyok.
Negatív: szinte már sportszerűen halogatok, volt belőle már gond/konfliktus, de valahogy mégsem sikerül leszoknom róla. Nehezen bízok/bizalmatlan vagyok főleg idegenekkel szemben, sokat agyalok, legtöbbször amúgy olyan dolgokon, amik vagy megtörténtek már, vagy nincs rájuk nagy hatásom. Fel tudom magam húzni igazságtalanságokon, és a politikán is. Nem vagyok elég határozott, sokszor megkérdőjelezem a tudásom, képességeim. Mostanában többször voltam türelmetlen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!