Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mik a pozitív és a negatív...

Mik a pozitív és a negatív tulajdonságaid?

Figyelt kérdés

2023. júl. 29. 19:34
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Zátkozott vagyok
2023. júl. 29. 19:35
 2/7 anonim ***** válasza:
*zárkozott
2023. júl. 29. 19:35
 3/7 anonim ***** válasza:
73%

Pozitív a humor és ez empátia.

Negatív ,hogy néha komor vagyok és sajnos az is,hogy hiszek az embereknek és segítek rajtuk.Utóbbi kettőt nem kéne, mert nagyon sok bajt okozott az életemben.

2023. júl. 29. 19:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igyekszem a feladataimat ellátni rendesen, érzékeny vagyok, kreatív, ugyanakkor hiszek az embereekben...
2023. júl. 29. 19:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Pozitív: vidám,kedves,segítőkész,érzékeny,

kreatív

Negatív: türelmetlen,stresszelős,kissé egoista,mártírkodó

2023. júl. 29. 19:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Pozitív: nagyon szorgalmas vagyok, a végletekig tudok tűrni, bármikor bárkivel tudok kedves és empatikus lenni, és minden helyzetben nyugodt maradok.

Negatív: viszonylag önző vagyok, illetve, ha valaki keresztbe tett nekem, vagy bárki számomra kedvesnek, akkor sosem felejtek, képes vagyok éveket is várni arra, hogy a számára legfontosabb dolgot tönkretéve beteljesítsem a bosszúm. Nem igazán bocsájtok meg.

2023. júl. 29. 22:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Pozitív: alázatos, lelkiismeretes, precíz, kedves, illedelmes, segítőkész, szorgalmas és jó hallgatóság vagyok.

Negatív: szinte már sportszerűen halogatok, volt belőle már gond/konfliktus, de valahogy mégsem sikerül leszoknom róla. Nehezen bízok/bizalmatlan vagyok főleg idegenekkel szemben, sokat agyalok, legtöbbször amúgy olyan dolgokon, amik vagy megtörténtek már, vagy nincs rájuk nagy hatásom. Fel tudom magam húzni igazságtalanságokon, és a politikán is. Nem vagyok elég határozott, sokszor megkérdőjelezem a tudásom, képességeim. Mostanában többször voltam türelmetlen is.

2023. júl. 30. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!