Mennyire tudsz változtatni a rossz tulajdonságaidon?
Nekem nagyjából van fogalmam róla, hogy milyen rossz tulajdonságaim vannak, de nem igazán látok javulást. Milliószor megfogadom, hogy máskor nem viselkedem így ( pl.sokszor alpári és bunkó vagyok, ami nem tudom miből fakad), de aztán valahogy mindig előjön ez az énem, amit még én is utálok, nemhogy a környezetem. Sok ismerősöm van, akinek jóval kevesebb vagy sokkal elviselhetőbb rossz tulajdonságai vannak és zavar, hogy nekem sok van és változtatni sem vagyok képes.
Te hogyan állsz ezekkel a dolgokkal?
Ez szerintem félig-meddig ördögi kör: ha elég idős vagy ahhoz, hogy (helyesen) felismerd a rossz tulajdonságaidat, akkor nagy valószínűséggel túl idős vagy ahhoz, hogy egyik pillanatról a másikra változtass rajta.
Ettől függetlenül nem lehetetlen, nekem például néha sikerül lenyelnem egy okoskodó (vagy annak tünő) megjegyzést 😊. Nem mindig, de szerintem néhány alkalom is jobb, mint a semmi, és remélem idővel még gyakrabban sikerül 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!