Azok akik - állításuk szerint - boldog párkapcsolatban élnek és itt vannak a gyakorin, ők miért hangsúlyozzák ezt a párkapcsolati boldogság állapotukat folyamatosan itt?

Ha az adott kérdés ezzel a témával foglalkozik, vagy kapcsolódik hozzá, miért ne lehetne ezt megemlíteni?
Miért fogalmazódott meg benned ez a kérdés? Talán irigy vagy azokra, akik boldog párkapcsolatban élnek, mert neked nincs senkid?

És miért vannak azok, akik névtelenül a másiknak odapöfögik, hogy "Biztos egyedül vagy, Senkinek nem kellenél, Gondolom egyedul fogsz megd○gleni" s társait?
Ilyenkor jóhogy leírom, hogy van párom, csak egyszerűen nem úgy látom a dolgokat, mint ők.
Én ilyenkor szoktam leírni, vagy ha releváns a kérdés szerint.

Soha nem olvastam random "de boldog vagyok" kommenteket, max ha a témához kapcsolódott.
Kérdező, ha te ennyire savanyú vagy, akkor ne gyakorizz, vagy menj más témakörökbe, aztán véletlenül se fogsz arról olvasni, hogy másnak rendben van az élete.

Gondolom a párkapcsolati tanácsadók ezek, akik osztogatják az észt mindenben, egyfajta vita nélküli tényként közlik, "ők boldog párkapcsoaltban élnek", ergo amit mondanak, az 100%
Ehhez képest képzeld el, milyen az a boldog párkapcsolat, ha valakinek evvel kell igazolnia a hitelességét a f.s modorára, amilyen stílusban kommunikál.

#7:
Na megérkezett a másik Savanya Uraság. 😃

Azért, mert nem mindegy, hogy párkapcsolati témában ki ad tanácsot. Engem érdekel, hogyha kérdezek valamit a párkapcsolatokról, akkor olyan ember válaszol-e, aki boldog párkapcsolatban él.
És igen, az oldal nem csak a kesergésről szól. Csak sokan már alig merik kiírni a boldogságukat mert olyan sz rt kapnak utána a nyakukba a kesergőktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!