Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az az 5 illat/szag amit...

Mi az az 5 illat/szag amit nem bírsz elviselni?

Figyelt kérdés

Számomra:

Disznóvágás

Hipó

Hal

Macskahúgy/macskaszar

Az 5-en még gondolkodom.

ma 11:57
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Kaki, hányás, ecet, szalalkáli, csatorna szag.
ma 17:28
 42/48 anonim ***** válasza:
Hypo,nyers borsó/bab,erős szájszag,fekália, hajléktalan szag.
ma 18:14
 43/48 Metionin ***** válasza:

1. "halálszag" - az az édeskés rothadásszag, amit elfekvő kórházi osztályokon érezni (2 emberen is éreztem már kórházon kívül, mindkettő rákos volt)

2. romlott, rothadó hús, bomló fehérje

3. ezek vízi változata, a vízihullaszag (persze állati tetemből többet éreztem már, mint emberit de nincs nagy különbség)

4. ezekhez képest lightos de a forrásban lévő tej szagától behányok

5. és ha már itt tartunk, bizonyos hányások szaga, egyszer a kolis szobatársam megivott egy üveg kannást és telehányta vele a szobát, a mai napig kísért a szaga

ma 19:04
 44/48 anonim ***** válasza:

Elozoekben felsoroltakon kivul nekem a repceszag ami kibirhatatlan, pedig sokan szeretik. Regen mosott vizes budos torolkozo szag is ott tud lenni a szeren :D Nem ertek hozza (ferfi vagyok) de hajfestes/dauer soran is van valami rohadt budos (talan ) ammonia szag amitol ki tudnek futni a vilagbol. Erjesztett budos kukorica amit a horgaszok hasznalnak...brutalis :D Viz, kukorica, kefir egy vodorbe es ki a napra par nappal horgaszat elott :D

Kerdezo: Szerintem a parfum amit a lakotarsad hasznal a Dior Sauvage lesz. Szerintem rohadt budos :D

ma 19:08
 45/48 anonim ***** válasza:
54%

Hulla/dög-szag

Okádék szag

Áporodott, gennyes, mosatlan szájszag

Pállott pinaszag

Szarszag

ma 19:09
 46/48 Metionin ***** válasza:
#44. Jaj, a rohasztott kukorica....apám állandóan csinálja etetőanyagnak, nyáron fenomenális, amikor megcsap a bukéja :D
ma 19:10
 47/48 anonim ***** válasza:
44-es vagyok, meg eszembe jutott valami :D A berohadt töknek a szaga is durva mikor mar elkezdi kiengedni a levet. Egyszer osszetortem egy olyat, valami iszonyat budos, de a rohadt krumpli is hasonlo.
ma 19:23
 48/48 anonim ***** válasza:

-másnapos kelkáposztafőzelék

-társasházi lépcsőházszag ahol minden keveredik

-vérrel telt rohadó tampon

-tömény alkoholszag/alkoholistaszag

-sajtos chips

-fáradt olajszag amiben a hetvenedik adag rántott húst sütik

ma 20:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!