Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Találkoztál már olyan csinos...

Találkoztál már olyan csinos nővel, akinek erős testszaga volt? (Nem ápolatlanságból eredő)

Figyelt kérdés
Megismertem valakit, aki nagyon szép, ápolt, de valahogy elég gyakran van egy saját testszaga. Ti is ismertetek már ilyen nőt? Nektek kizáró ok lenne kapcsolat szempontból?

szept. 10. 20:23
 1/5 anonim ***** válasza:
25%

Nekem volt olyan, hogy a nagyon szép barátnőm puncijának volt erős illata, mármint szex közben. Sokkal izgatóbb volt, mint amikor nem érzek semmit.

Egyszer nála volt olyan, hogy erősebb testszaga volt, de én úgy mondanám illata, mert nekem nem volt kellemetlen, azért nem az a szúrós szagú kellemetlen.

szept. 10. 20:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem akkor van fura szagom, amikor hideg időben leizzadok. Nem tudok mit tenni ellene, egyszerűen valami semmire sem hasonlító, kicsit kellemetlen szagom lesz ilyenkor. A 40 fokban meg körbebiciklizhetem a Balatont, mert nem leszek büdös (nyilván ha tettem dezodort).

Genetikiai amúgy a dolog, anyukám ugyanez...

Engem zavar, de eddig egyetlen kapcsolatomban sem okozott problémát.

Ha téged ez taszít, akkor lehet nem egymást keresitek. Vagy esetleg adj esélyt a dolognak, aztán meglátod, mit érzel ezzel kapcsolatban.

szept. 10. 20:35
 3/5 anonim ***** válasza:
1* volt ilyen személlyel szerencsém találkozni: fura volt, hogy szép, csinos volt, de taszító is egyben. Kizáró nem, de finoman utalnék rá, hogy érdemes lenne változtatni dolgokon.
szept. 10. 20:44
 4/5 anonim ***** válasza:
64%
Volt már ilyen helyes barátnőm akinek ilyen "lányszaga" volt, én kifejezetten izgalmasnak találtam, mellesleg ő is szerette hogy ilyen neki
szept. 11. 09:25
 5/5 anonim ***** válasza:
75%
Milyen az a lányszag? XDDD
szept. 11. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!