Találkoztál már olyan csinos nővel, akinek erős testszaga volt? (Nem ápolatlanságból eredő)
Nekem volt olyan, hogy a nagyon szép barátnőm puncijának volt erős illata, mármint szex közben. Sokkal izgatóbb volt, mint amikor nem érzek semmit.
Egyszer nála volt olyan, hogy erősebb testszaga volt, de én úgy mondanám illata, mert nekem nem volt kellemetlen, azért nem az a szúrós szagú kellemetlen.
Nekem akkor van fura szagom, amikor hideg időben leizzadok. Nem tudok mit tenni ellene, egyszerűen valami semmire sem hasonlító, kicsit kellemetlen szagom lesz ilyenkor. A 40 fokban meg körbebiciklizhetem a Balatont, mert nem leszek büdös (nyilván ha tettem dezodort).
Genetikiai amúgy a dolog, anyukám ugyanez...
Engem zavar, de eddig egyetlen kapcsolatomban sem okozott problémát.
Ha téged ez taszít, akkor lehet nem egymást keresitek. Vagy esetleg adj esélyt a dolognak, aztán meglátod, mit érzel ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!