Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Részt vennél egy olyan bátorsá...

Részt vennél egy olyan bátorságpróbán, ahol 1 millió forintot kapsz azért, ha hagyod, hogy kopaszra borotválják a hajad?

Figyelt kérdés
Tehát nem atverés lenne, hanem valaki (pl. egy bulvárlap) rendezné.
tegnapelőtt 11:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%
Eleve kopasz vagyok és 4 naponta leborotválom a fejem. Így akár egy pár korsó sörért megborotválkozom bármikor.
tegnapelőtt 16:20
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Egyszer azért vágtam le a fenékig érő hajamat, mert világéletemben hosszú hajat hordtam, és kíváncsi voltam, hogy állna a rövid. 3 év alatt visszanőtt. Utána ismét rövidre nyírtam, hogy parókát készítsenek belőle kemót kapó ismerősnek. Most ismét nagyon hosszú, gondolkozom azon, hogy ahelyett, hogy csak levágom a végét, elmegyek ugyanarra a helyre, ahol pár éve levágták parókának, hogy eladományozzam egy idegennek, úgyis visszanő.

Sosem volt egy bobnál rövidebb frizurám, de ha kapnék érte egy milliót, simán bevállalnám, két héten belül már egy pixie frizurával szaladgálnék, pár év múlva ugyanilyen hosszú lenne.

tegnapelőtt 18:27
 13/19 anonim ***** válasza:
Soha semennyiért. Nekem alapból fóbiám van ezzel kapcsolatban. Nem tudom milyen betegség ez, de nagyon rossz. Nem tudom elviselni a kopasz nők látványát vagy azt aki annak van maszkírozva, ilyen bőrszínű cuccal. Ha látok véletlenül, kiráz a hideg, erős szívdobogás jön rám, nagyon kellemetlen, és pár napig rémálmaim is szoktak lenni ilyenkor. Azt még annyira sem bírnám, ha én lennék kopasz. Ráadásul nekem baromi lassan nő a hajam, évente 5-6 centit maximum. Szóval évekig hordhatnék parókát vagy sapkát éjjel- nappal, hogy én se lássam. Ki van zárva. 39/N
tegnapelőtt 18:36
 14/19 anonim ***** válasza:
Ki fizet ezért?
tegnapelőtt 21:04
 15/19 anonim ***** válasza:
40%
Lassan 20 éve borotválom a fejem... Jöhet a lóvé:D
tegnapelőtt 21:14
 16/19 anonim ***** válasza:
58%

Simán, majdnem fenékig érő hajam van most, de hamar megnőtt. Szerencsés vagyok ebből a szempontból. Mindenféle volt már, teljesen kopasz sosem de féloldalt felnyírt, nagyon rövid fazonok, váll alatt érő nagyon tépett, színes… több ideig volt extrém hajam, mint sima hosszú egyszínű :D

Ha betegség miatt, vagy bármi miatt kihullana, és megkopaszodnék az más, nem örülnék, de szerintem nem esnék kétségbe, és elfogadnám hogy ez van.

Valahogy mindig úgy gondoltam erre, hogy ez csak haj, nem létszükségletem, de hangsúlyozom, hogy ez csak az én álláspontom.

36/N

tegnapelőtt 22:18
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen. Abból már veszek egy jó parókát, a hajam meg majd visszanő. Lehet tetszene is röviden :)
tegnap 08:10
 18/19 anonim ***** válasza:
Ferfikent ez semmi hiszen nekik egy hónap alatt visszanő egy centi haj amivel már teljesen el lehet lenni. Nőként nyilván kellene a Paróka ami viszont drága…
tegnap 11:00
 19/19 anonim ***** válasza:
18as de 10 millából ki telik akár több is
tegnap 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!