Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Az emberek miért kapnak...

Az emberek miért kapnak vérszemet, ha 100 forinttal olcsóbb a sonka?

Figyelt kérdés

Eljön a csütörtök és bolondok háza lesz a pennyben. Mind1, hogy reggel vagy délután mész, akkor sem lehet megmozdulni.

Ekkora pronyók ne legyenek már az emberek, hogy 50-100 forintos leárazásokért megrohamozzák a boltokat.

Én is átváltottam a szerdai bevásárlásra, mert az emberek miatt akár negyed óra csúszás van a normálhoz képest.

Én is minimálbért keresek, de mégsem bolondulok meg, de van egy gyanúm, aki egyszerre felvásárolja a fél boltot az nem éppen minimálbéres...

tegnap 09:29
1 2
 1/14 anonim válasza:
86%

Mert lehet vele spórolni.

Az meg hogy te minimálbéres vagy a te gondod, ez senkit nem fog meghatni.

tegnap 09:42
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Mert sok embernek az az 50-100 Ft különbség is sokat jelent. Ha meg, hogy többet vesznek, szintén erre mutat, részben lefagyasztják, akkor több ideig tudnak olcsóbban enni.

Egyébként rengetegen vannak, akiknek a minimálbér már gazdagság lenne.

tegnap 09:47
 3/14 anonim ***** válasza:
75%

Hát képzeld van akinek az a párszor 50-100 forint is számít. Vagy pont azért mert egyedül van és minimális a pénze, vagy többen vannak és vesz mindenből több darabot, akkor még már több ezerrel kevesebbet fizet.

Én is utálom a tömeget, nem is csütörtökön megyek a boltba. Vagy maximum késő este, nálunk akkor már alig vannak. Ha elfogyott valami amit venni akartam, akkor meg így jártam, azért nem vág a földhöz ha 200 forinttal többet fizetek egy csomag felvágottért.

tegnap 09:49
 4/14 anonim ***** válasza:
80%
Értem én az észrevételedet, de én meg azt mondom, hogy semmivel nem jobb az, hogy te meg ettől totál begőzöltél.
tegnap 09:56
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem jelent semmit, jól keresek viszonylag, de mindig az akciós dolgokat keresem. Hobbiból és maga a tudat hogy olcsóbban veszem ugyanazt. Jó érzés. De én nagyban csinálom, wc papírt van hogy megveszek 10 zsugorral ha akciós. Jó pár dologgal így csinálom.
tegnap 10:16
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem járok a pennybe, mert rendszeresen túl nagy a sor. Csak visszaváltani, mert pont a buszmegálló mellett van, így ha megyek valahova visszaviszem a palackokat. Sparba szoktam járni, de ott is bizonyos termékeket csak akkor veszek, ha akciós vagy leértékelt.
tegnap 12:20
 7/14 Senior Séf ***** válasza:
100%
Nem szorulok rá, de jólesik valamicskét megtakarítani, ha lehetséges.
tegnap 12:48
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Havi 500-at keresek nettóban. Hát nem a világ teteje, de azért kényelmesen eléldegélek.

MINDIG nézem az akciókat és majd kiugrok a bőrömből mikor a kedvenc lidlis lehelletvékony sonkám 1000 ft helyett 850 ft.

Mert jó érzés :)

Ha téged ez zavar ne menny oda akciós napokon.

tegnap 12:50
 9/14 anonim ***** válasza:
76%

Azért mínusz 100 forintért nem törik magukat hacsak nem a 10 dkg ára csökken ennyivel.

Nyilván spórolni szeretnének.

tegnap 12:57
 10/14 anonim ***** válasza:
39%
Hát rájuk a marketing! Lélektani ár, pl 1000 Ft, helyett most csaaak 901 Ft.
tegnap 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!