Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Az emberek miért kapnak...

Az emberek miért kapnak vérszemet, ha 100 forinttal olcsóbb a sonka?

Figyelt kérdés

Eljön a csütörtök és bolondok háza lesz a pennyben. Mind1, hogy reggel vagy délután mész, akkor sem lehet megmozdulni.

Ekkora pronyók ne legyenek már az emberek, hogy 50-100 forintos leárazásokért megrohamozzák a boltokat.

Én is átváltottam a szerdai bevásárlásra, mert az emberek miatt akár negyed óra csúszás van a normálhoz képest.

Én is minimálbért keresek, de mégsem bolondulok meg, de van egy gyanúm, aki egyszerre felvásárolja a fél boltot az nem éppen minimálbéres...

tegnapelőtt 09:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
18%
A 100 Ft-al olcsóbb sonka mellé, meg vesznek egy rahedli drága szart, és nem spórolnak semmit.
tegnapelőtt 15:27
 12/15 anonim ***** válasza:
68%
Ez 6 vagy 10 éve IS igy Volt magyarországon.
tegnapelőtt 15:45
 13/15 anonim ***** válasza:
én ma megkíséreltem a friss akciókkal pennybe menni olyan fél 9 környékén, a 11 ezres kisvárosomban ahol ez a nagyáruházas legolcsóbb alternatíva, gondolva a nyitási roham már elmúlt, (azzal már megjártam) emebrek nagy rélsze dolgozik. aha. több tíz méteres sor egy 10 perces bevásárlás alatt,-pedig csak úgy a kocsik fele volt elfogyva- 3 nyitott pénztárnál, ami ritka jelenség. viszont a péntek sem jobb. szombat meg vasárnap délelőtt eleve kilőve, akkor tömegnyomor, nm tudom mikor érdemes oda menni. múltkor még vasárnap zárás előtt 1 órával is sort kellett állni. de nem hiszitek el, van amikor úgy alakul a hónap hogy pl hó közepe, és az utolsó akciós szerda délutánja vagy dele, bemész és mintha szellemjárta lenne a hely, alig lézeng valaki
tegnapelőtt 18:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Van, akinek számít a pénz, és a kilós árakban elég nagy különbségek lehetnek, pl:

[link]

tegnap 09:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Átlagban kb. 2500 Ft-ot spórolok egy Penny-s vásárlásnál az akciókban, heti 1x. Ez évi 125 E. Ilyen 100 Ft-os engedményekből jön össze a nagyobb része. Még a Lidl-ben vagy máshol is vásárolok egyszer, az újabb 125 E. Vagyis évi negyedmilliót keresek úgy, hogy nem izzadok bele, csak alkalmanként 10 percet eltöltök vele.

Plusz még egy félmilliót azzal is keresek évente, hogy nem csak beesek ötletszerű vásárlásra egy drága boltba, mint amilyen a Coop, vagy a Tesco...

Nem veszek semmit ész nélkül, mindennek tudom az árát, és ami ott drága, azt nem ott veszem. Minden 10 megvett termékből 8 akciós (de más üzletekhez képest eredetileg se volt drága), 2 meg nem akciós, de relatíve olcsó.

Nálunk a Pennyben nincsenek hosszú sorok, talán 5 perccel kell többet várni csütörtökön a kasszánál. A Lidl 9 óra után, na az a szörnyű. Oda csak úgy érdemes menni, ha 8-ig odaérek.

tegnap 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!