Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ilyenkor hová mennek azok a...

Ilyenkor hová mennek azok a hajléktalanok akik nem férnek be a szállóba?

Figyelt kérdés
febr. 19. 19:55
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a járművekre pont nem kellene egyáltalán felengedni őket. Én kötelezővé tenném a szállásokat. Vagy bemegy önként, vagy beviszi a rendőr. Persze kellenének őrök is oda.
tegnapelőtt 00:05
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Ülve is lehet aludni... Tízezer az gyerekjáték, simán összeszedi.
tegnapelőtt 00:18
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos sokan sehova. Ahogy fentebb is írta valaki sokan meghalnak ilyenkor az éjszakai fagy miatt. Mások pedig több szállót is bejárnak hogy helyet találjanak, illetve olyat is hallottam hogy akik ismerik egymást elalszanak a szállóban egy agyon vagy a másik mellett a földön is de legalább meleg van
tegnapelőtt 02:28
 14/31 anonim ***** válasza:

“Hogy mosnak?”

-Nyáron több hajléktalant is láttam a Dunában kimosni a ruhajukat illetve a legtöbb szállon van lehetőségük egy közös mosógépet használni

“Hogyan fürdenek?”

-Az előbb említett módon szokott ez is működni a jó időben szinte bárhol télen pedig erre is van néhány helyen lehetőség

“Éhen halnak?”

-Mint mondtad is a fővárosban nagyon sokan vesznek nekik enni és sok lehetőségük van ingyen étkezésre. Vidéken saját tapasztalataim szerint egy kisebb össze tartóbb közösség van ahol név szerint ismerik a lakók a helyi hajléktalanokat és nem hagyják őket éhen halni, páran pedig nagyobb városba utaznak

tegnapelőtt 02:34
 15/31 anonim ***** válasza:
31%

Szép kilátások..

súlyosan depressziós vagyok és jelenleg is albérletben elek 30 felett...

Mindig is éreztem hogy én is hajléktalan leszek majd egyszer

Mindig Összeszorul a gyomrom ha feljön ez a téma

tegnapelőtt 03:03
 16/31 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem ne aggódj! Aki tesz érte az nem lesz hajléktalan. Lehet hogy csak egy albérletre futja, és onnan se a legszebbre, de fejlődni mindig van lehetőség. Illetve ha rosszabb a helyzet önkormányzati lakást a piaci áron alul tudsz bérelni, és egy lakótárs is segíthet a problémádon, akivel felesben fizettek

tegnapelőtt 03:17
 17/31 anonim ***** válasza:
0%

Nem én bérlem

Én jelenleg egy gördeszkát sem tudnék kibérelni

És ez csak rosszabb lesz ahogy öregszem...

nőként csak még nagyobb szívás a hajléktalan lét

tegnapelőtt 03:32
 18/31 anonim ***** válasza:
Ki bérli neked a lakást? Ha nem fizetsz lakbért az nagy segítség is lehet neked. Addig félre tudsz tenni, hogy ha majd neked kell fizetni akkor legyen megtakarításod
tegnapelőtt 03:35
 19/31 anonim ***** válasza:
Családdal lakom albérletben... sosem volt saját lakásunk
tegnapelőtt 03:45
 20/31 anonim ***** válasza:
Ohh értem, azt hittem egyedül élsz. És dolgozol te is? Talán ha együtt dobjatok össze az albit akkor mindenkinek sokkal több marad. Vagy közösen gyűjthetnetek egy saját lakásra. Külön költözni se félj ha úgy érzed hogy úgy több lehetőséged van
tegnapelőtt 03:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!