Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha a nőknek olyan fontosak az...

Ha a nőknek olyan fontosak az érzelmek, akkor miért csak barátként tekintenek az érzelmes fiúkra?

Figyelt kérdés
ma 07:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem mind1 hogy lelki szemetes ládának használ vagy csak elmondja néha mit érez én meg hallgatom reflektálok ha kell meg hogy miután elmondta elmondja még e 20szor hogy panaszkodhasson de problémát nem akar orvosolni na engem az is ki tud készíteni. Ahogy az se mind1, hogy az elején hogyjan közelít. Én amikor ismerkedünk és elkezdenek nyomulni így szeretlek úgy szeretlek ilyen szép vagy. Úgy szeretnék veled lenni fogni kezed átkarolni.

Nekem ez az elején elég too much. Nem ismer csak kicsit és már mondja ilyenkor legszívesebben menekülnék.

ma 10:52
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert a nőknek nem fiúkra, hanem férfiakra van szükségük. Szóval nem az érzelmes résszel lesz itt a gond.
ma 15:27
 13/14 anonim ***** válasza:

A nőknek a saját érzelmeik fontosak.És azt a férfias,szexuálisan vonzó férfiak felé fogják érezni.

Welcome in reality...

ma 22:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Saját érzéseim fontosak. Ha másik fontossá válik az övé is (nem kell ez a tipik kiléptem a magazinból tökéletes vagyok és a férfiasság példaképe ahhoz hogy vonzódjak valakihez sőt...) De amúgy meg visszautasítani se szeret mindenki, legalábbis én nem szeretem direkt bántani a másikat.
ma 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!